Weekverslagen


weekverslagen Miniworld Rotterdam

<< Vorige

2014 - week 35

Volgende >>

Zoals in het vorige weekverslag al verteld werd, is het atelier druk bezig met de bouw van Facilicom. Zo wordt er een begin gemaakt voor de opbouw van de lichtjes voor in het gebouw en ook worden de maten nog gecontroleerd door John.

Facilicom bouw Facilicom bouw

Inmiddels vordert de bouw van de Kuip in miniatuur. Hieronder kun je zien dat het atelier bezig is met tekenen aan en voor de Kuip.

Kuip in miniatuur
Kuip in miniatuur Kuip in miniatuur

Hierboven is de opbouw te zien van de zogeheten proeftribune. Deze wordt gemaakt om te zien of alle maten en de bouwtechniek die we gaan gebruiken klopt met wat we voor ogen hebben.

Coolsingelziekenhuis

Bekijk hier de vorderingen en detailfoto's van het Coolsingelziekenhuis. Dit project wordt mogelijk gemaakt door de Stichting Meemaken in Miniatuur. De stichting Meemaken in Miniatuur richt zich o.a. op de bouw van cultuurhistorische maquettes die kunnen worden gebruikt voor educatieve doeleinden. Dit wil zeggen dat de maquette wordt gebouwd door vrijwilligers en dat de werkruimte, gereedschappen en materialen worden gesponsord door Miniworld Rotterdam. De stichting zorgt ervoor dat de maquettes in onze miniatuurwereld in goede staat blijven verkeren. De komende tijd staan nog de nodige nieuwe bouwprojecten voor de stichting op stapel. Kijk voor meer informatie op de website.

Coolsingelziekenhuis Coolsingelziekenhuis

Bij de kermis zal er een nieuwe achtbaan worden geplaatst. Bekijk hier de opbouw hiervan.

achtbaan kermis achtbaan kermis

En ja hoor.. het karretje rijdt!

Tarik is onze nieuwe stagiair en hij is net begonnen met bouwen van een diorama waarbij hij speciale fototechnieken gebruikt om de diorama's tot leven te brengen.

Tarik diorama
Tarik diorama Tarik diorama
<< Vorige

2014 - week 35

Volgende >>
sterren
Kuip miniatuur

PARTNERS

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

MEER INFORMATIE

Bestellen Jaarabonnement