Weekverslagen


weekverslagen Miniworld Rotterdam

<< Vorige

2014 - week 36

Volgende >>

Vanwege het grote succes van de derde editie werd vorige week de Port Exhibition Rotterdam, de exclusieve vakbeurs voor de haven en zee-, kust en binnenvaart, weer georganiseerd. Ondernemers uit de maritieme sector, uit weg- en railtransport en de service sector vonden ook dit jaar weer hun weg kunnen naar de beurs. Uiteraard was Miniworld Rotterdam ook aanwezig!

Port Exhibition Rotterdam

Bij onze stand konden bezoekers sponsor worden van de Kuip. Zij kregen hier ook het supporterskaartje met het poppetje mee, zodat zij deze eind oktober zelf in de miniatuur versie van de Kuip kunnen plaatsen. Wil jij dit ook? Kijk dan op onze Kuip pagina. Ook konden zij partner worden van de Van Ghentkazerne. Wil je hier meer informatie over? Klik dan hier.

Met als achtergrond het authentieke stoomschip net SS Rotterdam en de Wereld havendagen was het een ontzettende sfeervolle beurs, waar we veel nieuwe contacten hebben gelegd. Wij hopen volgend jaar ook weer van de partij te zijn!

Port Exhibition Rotterdam Port Exhibition Rotterdam

Ook bij Miniworld Rotterdam werd er niet stil gezeten. Daar is de verbouwing in verband met het Engeland/Schotland deel inmiddels al begonnen. Naast het bestaande atelier wordt ruimte vrijgemaakt voor de nieuwe personeelskantine. Ook wordt er gezorgd voor meer atelierruimte om zo nog efficiƫnter nieuwe projecten te gaan realiseren.

Verbouwing ivm Engeland Schotland deel Verbouwing ivm Engeland Schotland deel

Wij gaan een van onze bestaande gebouwen voorzien van een nieuw binnenwerk, zodat onze mini-inwoners zich op hun gemak voelen. Zo kunnen onze bezoekers niet van de ene kant naar de andere kant kijken en hebben ze meer privacy. Het nieuwe binnenwerk bestaat uit diverse type vensterbekleding, verlichting etc.

Bestaande gebouwen binnenwerk
Bestaande gebouwen binnenwerk Bestaande gebouwen binnenwerk

Het was ook weer zover. De schoonmaakdag van Miniworld Rotterdam. Hier wordt uiteraard ook gezorgd dat de banen stofvrij zijn, zodat de treinen soepel kunnen rijden. Heel veel werk, maar met het gehele personeel die een handje helpt, is het ook een gezellige dag!

Miniworld Rotterdam schoonmaakdag Miniworld Rotterdam schoonmaakdag
Miniworld Rotterdam schoonmaakdag
Miniworld Rotterdam schoonmaakdag Miniworld Rotterdam schoonmaakdag
<< Vorige

2014 - week 36

Volgende >>
sterren
Kuip miniatuur

PARTNERS

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

MEER INFORMATIE

Bestellen Jaarabonnement