Weekverslagen


weekverslagen Miniworld Rotterdam

<< Vorige

2014 - week 49

Volgende >>
Opening Facilicom

Op woensdag 3 december vond de officiële opening plaats van het Facilicom gebouw. Een aantal medewerkers van Facilicom waren hier ook bij aanwezig.

Bij Miniworld Rotterdam staat het prachtige gebouw, inclusief de draaiende windmolen op het dak en een heuse glazenwasserscène. Uiteraard is het gebouw voorzien van verlichting.

Opening Facilicom

Geschiedenis: Facilicom begon bijna 50 jaar geleden als handelsonderneming in schoonmaakartikelen. Het bedrijf werd opgericht door de heer Geurts. Van Gemeentewerken Rotterdam kreeg Facilicom een grote opdracht toebedeeld waarna de naam Gom werd gevestigd: Gebouwen Onderhoud-Maatschappij. Nadat in 1972 met de gemeente Rotterdam een contract werd afgesloten voor het schoonmaken van 2000 scholen kreeg Gom ook vestigingen in andere steden in Nederland. In de jaren 1979 en 1986 werd verder uitgebreid. De bedrijven Gom Security Services, Gom Tapwacht en Prorest werden opgericht en Breijer werd overgenomen.

Opening Facilicom Opening Facilicom

Door diverse overnames en naamswijzigingen bij de verschillende divisies, kwam de organisatie tot de huidige zeven divisies: Axxicom (personeelsdiensten), Breijer (bouw en installatie), Facilicom Facility Solutions (main contracting en multiservices), Gom (schoonhouden), Prorest (catering), Tapwacht (service en techniek) en Trigion (beveiliging).

Plaatsing Kuip poppetje

Woensdag 3 en zaterdag 6 december waren er weer speciale plaatsingsmomenten voor de Kuip supporters. Ook op deze dagen kwamen er een hoop Feyenoord supporters op af.

Plaatsing Kuip poppetje

Woensdag 10 en zaterdag 13 december zijn de laatste geplande plaatsings momenten. Heb je je hier nog niet voor opgegeven? Stuur dan een e-mail naar info@miniworldrotterdam.com. Vermeld daarbij voor welke dag je wilt komen en je supportersnummer. Na 13 december zullen we nieuwe dagen bekend gaan maken.

Plaatsing Kuip poppetje Plaatsing Kuip poppetje
<< Vorige

2014 - week 49

Volgende >>
sterren
Kuip miniatuur

PARTNERS

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

MEER INFORMATIE

Bestellen Jaarabonnement