Weekverslagen


weekverslagen Miniworld Rotterdam

<< Vorige

2015 - week 09

Volgende >>
verbouwing Groot Brittannië Wales Engeland Schotland

Inmiddels vordert de verbouwing bij Miniworld voor het Groot Brittannië bouwdeel gestaag. Afgelopen weken hadden we wederom een zeer volle agenda met de bouw van de projecten Diergaarde Blijdorp en de twee Rotterdamse politiebureau's.

verbouwing Groot Brittannië Wales Engeland Schotland

In de ruimte kun je inmiddels al een voorproefje zien van welke beelden als inspiratie worden gebruikt. Zoals je kunt zien zijn nog niet alle muren gesloopt. De achterste muur gaat nog verdwijnen zodat we nog meer ruimte krijgen om Groot Brittannië in miniatuur te bouwen.

verbouwing Groot Brittannië Wales Engeland Schotland

De wand zal gaan fungeren als een lichtsluis, zodat de dag en nacht verlichting van Groot Brittannië het optimale effect geeft.

De tussenwand die je hieronder ziet, is gemaakt van een houten frame en gipsplaten. De ramen in de muur zullen straks een spectaculaire inkijk geven op de schaduwsporen en een enorme railspiraal in een holle berg.

verbouwing Groot Brittannië Wales Engeland Schotland verbouwing Groot Brittannië Wales Engeland Schotland verbouwing Groot Brittannië Wales Engeland Schotland
verbouwing Groot Brittannië Wales Engeland Schotland verbouwing Groot Brittannië Wales Engeland Schotland
<< Vorige

2015 - week 09

Volgende >>
sterren
Kuip miniatuur

PARTNERS

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

MEER INFORMATIE

Bestellen Jaarabonnement