Weekverslagen


weekverslagen Miniworld Rotterdam

<< Vorige

2015 - week 20

Volgende >>
Groot Brittannië

De bouw van het Groot Brittannië deel vordert stap voor stap. Hierboven zie je een foto van het Glenfinnan Viaduct in Schotland. Vanaf dit viaduct kun je kijken over het Glenfinnan monument en het water van Loch Shiel, ook bekend van de Harry Potter films. Op de foto hiernaast kun je de zichtlijn zien, waar straks het Glenfinnan viaduct wordt gebouwd in een prachtig groen berglandschap.

Groot Brittannië

Het metalen frame van de Schotse hooglanden bij binnenkomst van de ruimte. Dit frame wordt precies uitgemeten en neergezet. Het landschapsframe rondom de helix van Schotland krijgt vorm. Op de foto hieronder zie je de kant waar er je straks als bezoeker in een holle Schotse berg lopen. Rechts zie je de zichtlijn waaruit je straks het Glenfinnan viaduct in een prachtig groen berglandschap kunt zien. (foto helemaal bovenaan)

Groot Brittannië

Hieronder zie je het houten frame, welke de basis is voor een toekomstie bergrug van 2m00 tot 2m80 hoog. Op de foto rechtsboven zie je de kant waar je straks als bezoeker in een holle Schotse berg kunt lopen.

Groot Brittannië

Op de foto hieronder zie je de basis van een grote waterval, geïnspireerd door de Grey Mares Tail waterval in Schotland. (zie foto rechts)

Groot Brittannië

Ook de plafondinstallatie voor de dag en nacht verlichting wordt aangelegd, te zien op de foto hiernaast. We geven je graag een blik op de ontwerptekening van Schotland in miniatuur met aantekeningen van het bouwteam. Op het prikbord rechts worden alle relevante bouwtekeningen opgehangen.

Groot Brittannië
Groot Brittannië Groot Brittannië Groot Brittannië Groot Brittannië Groot Brittannië Groot Brittannië
<< Vorige

2015 - week 20

Volgende >>
sterren
Kuip miniatuur

PARTNERS

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

MEER INFORMATIE

Bestellen Jaarabonnement