Weekverslagen


weekverslagen Miniworld Rotterdam

<< Vorige

2015 - week 21

Volgende >>
Calisthenics Park

Op 23 april is het eerste Calisthenics park van Miniworld Rotterdam onthuld. Het miniatuurpark is een samenvoeging van het eerste Calestenicspark van Nederland, dat is gelegen in het Sterrenburg park in Dordrecht. Inmiddels heeft Dordrecht een tweede park, waaruit ook elementen zijn gebruikt voor ons miniatuurpark.

Calisthenics Park

De speeltoestellen zijn heel klein in schaal, namelijk 1 op 100. Dat vergt veel gedult en fijne motoriek. De uitdaging is om de speeltoestellen zo goed mogelijk te laten lijken op het origineel. Dat lukt aardig!

Calisthenics Park

Initiatiefnemers van de bouw van het miniatuur Calisthenics parkje zijn Jason "Calisthenics" Bonam en zijn moeder Astrid. In samenwerking met Marc van Buren directeur van Miniworld Rotterdam en Carlo Haveman van Boas speeltoestellen.

Calisthenics Park

Zoals je misschien al weet is het gebouw van Facilicom sinds december 2014 een onderdeel van onze miniatuurwereld. Facilicom bevat een aantal divisies, waaronder Breijer, Gom, Tapwacht en Trigion. Reden voor ons om hiervan ook scenes te bouwen in de miniatuurwereld. Wat vind je ervan?

Facilicom Facilicom Facilicom Facilicom
Calisthenics Park Calisthenics Park Calisthenics Park Calisthenics Park Calisthenics Park Facilicom Facilicom Facilicom Facilicom
<< Vorige

2015 - week 21

Volgende >>
sterren
Kuip miniatuur

PARTNERS

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

MEER INFORMATIE

Bestellen Jaarabonnement