Weekverslagen


weekverslagen Miniworld Rotterdam

<< Vorige

2015 - week 33

Volgende >>
Engeland Schotland

Afgelopen weken zijn de werkzaamheden voor Engeland in miniatuur gewoon doorgedaan, ondanks een aantal andere bouwprojecten voor derden en de actie Red Kleine Fady!

We zijn verder gegaan met het assembleren van de lokale spoortrajecten van Engeland. Dit zijn 4 aparte spoortrajecten met elke een eigen schaduwstation.

Na het uitmeten en neerleggen van de trajecten, worden ook gelijk de sporen worden gelegd.

Engeland Schotland

Middenin het Engelse landschap komt een railspiraal van één winding. Aan de voorzijde ligt een station. Hierna verdwijnen het spoor in het landschap en maakt het een draai naar beneden.

Ook zit er in deze railspiraal een passeer- en opstel spoor verscholen. Dit ligt straks allemaal onder het landschap.

Engeland Schotland
Engeland Schotland Engeland Schotland

De vreemd gevormde platen hout die je op sommige plekken ziet, zijn de locaties van stations. Op deze plateau's worden de perrons en stationsgebouwen geplaatst.

Engeland Schotland

Hier een blik onder de grote railspiraal aan de Engelandzijde. Hieronder ligt het schaduwstation van de Coastline. Deze lijn loopt aan de voorzijde op 40 cm boven grondniveau door het landschap.

Engeland Schotland

De Coastline is een dubbelsporig traject. Echter zijn beide sporen geheel van elkaar gescheiden en kunnen onafhankelijk van elkaar rijden.

Engeland Schotland

Ook het schaduwstation van de zogenaamde Heritage lijn is hieronder te zien. Sommige sporen lopen dwars door het frame heen.

Engeland Schotland

De gekleurde pins die in het hout steken zijn aanwijzigen waar de blok- en sectiescheidingen zijn aangebracht in het spoortraject.

Engeland Schotland

Ook zijn er nog trajecten waar de rails nog niet ligt. Nog genoeg te doen de komende weken. Zie nog een paar extra foto's beneden!

Engeland Schotland Engeland Schotland Engeland Schotland Engeland Schotland
Engeland Schotland Engeland Schotland Engeland Schotland Engeland Schotland Engeland Schotland Engeland Schotland Engeland Schotland Engeland Schotland
<< Vorige

2015 - week 33

Volgende >>
sterren
Kuip miniatuur

PARTNERS

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

MEER INFORMATIE

Bestellen Jaarabonnement