Weekverslagen


weekverslagen Miniworld Rotterdam

<< Vorige

2015 - week 36

Volgende >>

Deze week hebben we ook weer hard gewerkt aan onze uitbreiding Groot Brittannië. Door het gehele bouwdeel Groot Brittannië lopen twee hoofdspoortrajecten. In mooi Nederlands hebben we deze de werknamen "Mainline A" en "Mainline B" gegeven. De Mainlines van het Engelse deel waren deze week aan de beurt!

Engeland Schotland

Met mooi roze en groen zijn de 2 mainlines aangegeven op de ontwerptekening. De overige 4 lokale spoortrajecten zijn op deze plattegrond overigens niet weergegeven. Dit is slechts een klein deel van de sporen dat het Engelse bouwdeel zullen doorkruisen.

Omdat de twee mainlines toch relatief weinig hout nodig hebben om te bouwen hebben we dit keer de spoortrajecten laten plotten in schaal 1:1. Dit werd alleen wel een rol van ruim 9 meter lang!

Engeland Schotland

Alle spoortrajecten worden vervolgens uitgeknipt, op het plaatmateriaal gelegd en gezaagd. Nog een pittig stuk werk. Alle puzzelstukken gaan we assembleren tot de mailines, die op 120 en 160 cm door het landschap lopen. Hierover meer in het volgende weekverslag.

Engeland Schotland Engeland Schotland Engeland Schotland
<< Vorige

2015 - week 36

Volgende >>
sterren
Kuip miniatuur

PARTNERS

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

MEER INFORMATIE

Bestellen Jaarabonnement