Weekverslagen


weekverslagen Miniworld Rotterdam

<< Vorige

2015 - week 42

Volgende >>
Engeland Schotland

De laatste hand is gelegd aan de maquettes van Paddingtond Station in London in schaal 1:50.

Engeland Schotland

Deze maquette bouwen we voor de tentoonstelling "Design by Choice: de oorsprong van massaproductie op maat in Europa". De maquette laat één van de vroege hoogtepunten in gietijzeren architectuur zien.

Engeland Schotland

Vorige weken zijn alle onderdelen getekend, gelaserd en de onderdelen gedeeltelijk geassembleerd. Deze week zijn alle onderdelen gereed en worden geverfd. Met deze onderdelen wordt vervolgens de "gietijzeren" structuur in elkaar gezet. Hierbij maken we ook gebruik van tijdelijke onderdelen die de structuur ondersteunen tijdens het drogen van de lijm.

Engeland Schotland

Hieronder een paar foto's van het eindresultaat. Wil je alle foto's bekijken van het eindproduct, ga dan naar de portfolio van www.modelatelier.nl.

Engeland Schotland Engeland Schotland
Engeland Schotland Engeland Schotland Engeland Schotland Engeland Schotland Engeland Schotland

Op 4 oktober was het de Dag van de Rotterdamse geschiedenis met als thema: Rotterdam bouwt. Dit ter herdenking aan 75 jaar wederopbouw van Rotterdam. 75 kinderen van toen en 75 kinderen van nu namen het stokje van de wederopbouwers over en bouwden met Lego samen aan een nieuw Rotterdam. Ze deden dit in de Centrale Bibliotheek. Miniworld was er natuurlijk ook bij.

Engeland Schotland

De gebouwen die gemaakt zijn, zullen worden tentoongesteld bij Miniworld Rotterdam. We hebben hiervoor speciale vitrines neergezet via Museum Rotterdam. Nadat al deze lego gebouwen het transport hebben overleefd, plaatsen wij ze in de vitrines. Kom jij ze ook bekijken in de komende herfstvakantie?

Engeland Schotland Engeland Schotland
Engeland Schotland
<< Vorige

2015 - week 42

Volgende >>
sterren
Kuip miniatuur

PARTNERS

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

MEER INFORMATIE

Bestellen Jaarabonnement