Weekverslagen


weekverslagen Miniworld Rotterdam

<< Vorige

2015 - week 43

Volgende >>
A&M Reclycling

Bijna de laatste hand gelegd aan de maquette van A&M Recycling voor plaatsing in onze miniatuurwereld.

A&M Reclycling

Laatste uitdagingen zijn de interactieve elementen, die deze maquette gaat krijgen. Maar hierover later meer!

A&M Reclycling A&M Reclycling
A&M Reclycling A&M Reclycling

Ook sinds kort te vinden in onze miniatuurwereld: diverse vrachtwagens van onze voorkeursleverancier Multipost voor alle plastic card toepassingen.

Groot Brittanië

Bij het ons bouwdeel Groot Brittannië hebben we ook weer het nodige gedaan. Er zijn behoorlijk wat spanten toegevoegd om het frame meer vorm en stevigheid te geven.

Groot Brittanië

De basis is nu gelegd van een bergrug, die gaat lopen van de hoge berg waarin de railspiraal verstopt zit tot aan de kustlijn helemaal vooraan.

Groot Brittanië Groot Brittanië

De eerste Engelse stations zijn in bouw in het modelatelier. Eén van de stations van de zogenaamde Heritage lijn is bijna klaar. Het is een klein stationsgebouwtje geïnspireerd door het Sea Lion Rock station en tearooms aan de Groudle Glen Railway. In het echt is dit maar een klein lijntje waar verkleinde replica's van locomotieven rijden. Deze lijn loopt prachtig door een kustgebied. Wij hebben dit spoortraject in onze miniatuurversie ingebouwd als volwaardige spoorlijn, dat hoog boven de kust door het landschap rijdt.

Groot Brittanië

Ook is de tweede set stationsgebouwen voor de Heritagelijn gereed. Ook deze zijn geïnspireerd door een echt bestaand station. Namelijk het station Andrew House van de Tanfield Railway. Dit is de oudste spoorlijn ter wereld.

Groot Brittanië

Je ziet wel dat de afmetingen die we de gebouwen hebben gegeven iets andere verhoudingen hebben vergeleken met de originelen. We hebben niet altijd genoeg ruimte om de gebouwen in de exacte afmetingen een plaats te geven. Dan moeten we creatief worden!

Groot Brittanië Groot Brittanië Groot Brittanië Groot Brittanië Groot Brittanië Groot Brittanië
Groot Brittanië Groot Brittanië Groot Brittanië Groot Brittanië Groot Brittanië
<< Vorige

2015 - week 43

Volgende >>
sterren
Kuip miniatuur

PARTNERS

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

MEER INFORMATIE

Bestellen Jaarabonnement