Weekverslagen


weekverslagen Miniworld Rotterdam

<< Vorige

2015 - week 50

Volgende >>
Korps Mariniers 350 jaar lustrum ahoy

Afgelopen zaterdag 11 december 2015 was een bijzondere dag. Het Korps Mariniers bestaat deze dag 350 jaar. Dit Lustrum werd gevierd in Ahoy Rotterdam met een groot feest waar alle generaties mariniers van de partij waren. Het was een bijzondere dag waar ook Miniworld bij uitgenodigd was.

Miniworld heeft immers een miniatuurversie van de Van Ghentkazerne gebouwd in de miniatuurwereld als eerbetoon aan het Korps Mariniers. Bovendien vertellen we onze bezoekers hiermee over de rijke historie van de Mariniers in Rotterdam.

Korps Mariniers 350 jaar lustrum ahoy

Deze dag hebben we ook aan de aanwezigen gevraagd om de Van Ghentkazerne in miniatuur te steunen, door zichzelf in miniatuur op het exercitieterrein te plaatsen. Maar liefst ruim 75 marineirs twijfelden geen moment! Een bijzondere dag.

Korps Mariniers 350 jaar lustrum ahoy Korps Mariniers 350 jaar lustrum ahoy Korps Mariniers 350 jaar lustrum ahoy
Korps Mariniers 350 jaar lustrum ahoy Korps Mariniers 350 jaar lustrum ahoy Korps Mariniers 350 jaar lustrum ahoy Groot Brittannie Engeland Wales Schotland

Zoals gewoonlijk werkt het modelbouwatelier door aan de gebouwen van bouwdeel Groot Brittannië. Naast alle projecten die ze op dit moment uitvoeren via www.modelatelier.nl voor externe klanten.

Groot Brittannie Engeland Wales Schotland

Het eerste type standaard gebouw, dat we hebben ontworpen voor ons Engelse bouwdeel, is zo vormgegeven dat we van één basismodel allerlei variaties kunnen maken.

Groot Brittannie Engeland Wales Schotland

Eén van die pimp-opties is het aankleden van de voorgevel met een op maat gemaakte beschilderde gevel, zoals je die zo vaak zie in Engeland.

Groot Brittannie Engeland Wales Schotland Groot Brittannie Engeland Wales Schotland
Groot Brittannie Engeland Wales Schotland Groot Brittannie Engeland Wales Schotland Groot Brittannie Engeland Wales Schotland Groot Brittannie Engeland Wales Schotland Groot Brittannie Engeland Wales Schotland
<< Vorige

2015 - week 50

Volgende >>
sterren
Kuip miniatuur

PARTNERS

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

MEER INFORMATIE

Bestellen Jaarabonnement