Week 22 van 2007 Bouwverslag Week 23 van 2007 Week 24 van 2007

De burcht is gereed en is deze week ingebouwd in het landschap van het poldergebied.

Dan nog iets meer aandacht voor het huizenblok uit de jaren '30.

Vorige week stonden al een paar foto's in het weekverslag. Dit huizenblok is met de hand gebouwd. Deze week was de laatst assemblageslag en het laatste verfwerk aan de beurt.

Het resultaat is hieronder te zien. Er is speciale aandacht besteed aan de glas-in-lood ramen. Zowel de grote ramen als de raampjes in de voordeuren.

Als de verlichting is aangebracht in deze huizenblokken zal dit een heel authentiek beeld geven. Deze huizenblokken worden geplaatst in de middelgrote stad die augustus 2007 zal openen.

Deze week is ook de eerste ECoS-workshop gegeven. De workshop was geheel volgeboekt. Ook medewerkers van Railz Miniworld namen deel, aangezien wij de ECoS gebruiken voor het programmeren van modeltreindecoders. Deze maken het volautomatisch rijden van modeltreinen mogelijk.

Op het kust- en polderdeel zijn er een aantal scènes verbeterd. Zo heeft is een saai stuk beton vervangen door een nieuwe speeltuin.

Het veevervoer is weer in alle hevigheid losgebarsten op het perron van één van de stations langs de museumlijn.

Als laatste een paar sfeeropnamen van het poldergebied. De moderne treinen rijden over de dubbelsporige hoofdbaan langs nostalgische molens en het stoomgemaal.

Week 22 van 2007 Bouwverslag Week 23 van 2007 Week 24 van 2007
© Miniworld Rotterdam / Modelspoorland B.V. Copyright, Disclaimer & Privacy