Week 38 van 2010 Bouwverslag Week 39 van 2010 Week 40 van 2010

Het is een hele spannende week voor de bewoners van Wereldstad Rotterdam. Zoals je aan de bodyguards kunt zien, is er deze week hoog bezoek gearriveerd bij de trappen van het Stadhuis.

De bodyguards zijn er in ieder geval helemaal klaar voor! Met zonnebril en een oortje in letten ze heel nauwkeurig op alles wat zich om hen heen afspeelt, zodat zij het hoge bezoek optimaal kunnen beschermen.

Hieronder zie je om wie het dan allemaal draait. De Amerikaanse president Barack Obama en zijn vrouw Michelle Obama brengen een speciaal bezoek aan onze Wereldstad.

Als eerste dan maar een kopje koffie met koek in het Stadhuis. Daarna zullen ze op ontdekkingstocht gaan door de stad om alle bijzonderheden zelf te ontdekken.

En de bodyguards? Die gaan natuurlijk mee om te zorgen dat alles helemaal veilig is voor Barack en Michelle.

Naast het ontvangen van hoog bezoek is er ook nog hard gewerkt en de bouw van de kerk van Zaltbommel maakt vorderingen. De kerk is een stuk verder in elkaar gezet en is gelijk in de miniatuurwereld geplaatst op de plek waar hij uiteindelijk moet komen.

Hij staat nog niet vast. Nee, nu de kerk wat meer in elkaar gezet is, moet deze getest worden. Op de foto hiernaast krijg je een indruk van hoe de kerk van Zaltbommel op zijn plekje zal staan.

Ookal is de zomer ondertussen voorbij, bij Railz blijft het nog druk. Hieronder zie je een aantal overzicht foto's van de miniatuurwereld met vele enthousiaste bezoekers!

Week 38 van 2010 Bouwverslag Week 39 van 2010 Week 40 van 2010
© Miniworld Rotterdam / Modelspoorland B.V. Copyright, Disclaimer & Privacy