Week 36 van 2015 Bouwverslag Week 37 van 2015 Week 38 van 2015

Hierboven een hele grote panoramafoto van Engeland in miniatuur. Klik op de foto en de werkelijke afmetingen worden zichtbaar. Scroll onderin naar rechts om de hele foto te zien. En druk op "close", helemaal rechts onderin om deze weer af te sluiten! Ook de twee kleinere foto's zijn uit te vergroten panoramafoto's!

Engeland Schotland

Vorige week zijn alle puzzelstukken van de mainlines A en B door Engeland uitgezaagd. Nu hoog tijd om deze op hoogte te gaan stellen en door het landschap te leggen.

Hier en daar zie je versmallingen in de spoortrajecten zitten, als je de foto's goed bekijkt. Dit zijn de locaties waar spoorbruggen of spoorviaducten komen.

Engeland Schotland

Het grootste spoorviaduct van dit bouwdeel komt aan de achterzijde van het Engelse en wordt maar liefst ca. 3,5 meter lang.

Na een paar dagen zitten beide mainlines erin. Er waren een paar kleine aanpassingen nodig om het optimaal in de ruimte te krijgen. In de rechterhoek komt ook weer een hoge berg, waarin een klein schaduwstation zit verstopt in de hoogst gelegen mainline.

Hieronder nog een paar grotere foto's van de mainlines!

Engeland Schotland Engeland Schotland Engeland Schotland
Engeland Schotland Engeland Schotland Engeland Schotland Engeland Schotland
Week 36 van 2015 Bouwverslag Week 37 van 2015 Week 38 van 2015
© Miniworld Rotterdam / Modelspoorland B.V. Copyright, Disclaimer & Privacy