Week 50 van 2015 Bouwverslag Week 51 van 2015 Week 52 van 2015
Groot Brittannie Engeland Wales Schotland

Op 27 november hadden we de eerste presentatieavond over ons nieuwe bouwdeel Groot Brittannië. Op 11 december was de 2e presentatieavond. Ook deze avond zat tot de nok volgeboekt. Daarom organiseren we 5 februari nog een 3e en laatste avond!

Groot Brittannie Engeland Wales Schotland

Nogmaals gaven we de presentatie over het ontwerp van Groot Brittannië. Er waren nogal wat vragen, waardoor we iets uit de tijd liepen.

Groot Brittannie Engeland Wales Schotland

Na de presentatie werd de groep weer in 2 delen gesplitst. De ene groep ging als eerste naar het modelatelier voor de presentatie met Dido Geluk. De andere groep ging als eerste in de werkruimte van Groot Brittannië toe met Marc van Buren.

Groot Brittannie Engeland Wales Schotland

Na een uitgebreide toelichting op locatie wisselden beide groepen van plaats. We ontvingen zeer enthousiaste reactie van de aanwezigen. Pas als je in de ruimte staat, valt het kwartje hoe groot de uitbreiding Groot Brittannië werkelijk is. Op foto's kan je niet goed zie hoe groot 190 m2 miniatuurwereld eigenlijk is.

Groot Brittannie Engeland Wales Schotland Groot Brittannie Engeland Wales Schotland Groot Brittannie Engeland Wales Schotland
Groot Brittannie Engeland Wales Schotland Kerst Kerstman rendier

Kerstsfeer is gedaald bij Miniworld. Op diverse plekken zijn gezellige kerstscenes verrezen.

Kerst Kerstman rendier

In de Rotterdamse haven in miniatuur zijn de cadeau's van de kerstman aangekomen in een speciale kerstcontainer.

Kerst Kerstman rendier

Een rendier met een rode neus is gesignaleerd vlakbij een kerstnimf, die druk bezig is met het inladen van cadeau's. En natuurlijk zijn de 3 wijzen uit het Oosten van de partij.

Kerst Kerstman rendier

Ook is te zien hoe de kerstman in gesprek is met het hoofdrendier over een pallet nog te distribueren pakketjes. Hoe het is afgelopen met de cadeau's is ons helaas ook niet bekend.

Kerst Kerstman rendier Kerst Kerstman rendier Kerst Kerstman rendier
Kerst Kerstman rendier Kerstdorp

Ook dit jaar hebben we weer ruimte gemaakt voor een kerstdorp. We hebben dit jaar onze minibioscoop opgeofferd om het kerstdorp neer te zetten.

Met een aantal van onze medewerkers en vrijwilligers van de stichting Meemaken in Miniatuur hebben we er ook weer iets moois van gemaakt.

Kerstdorp
Kerstdorp Kerstdorp Kerstdorp
Week 50 van 2015 Bouwverslag Week 51 van 2015 Week 52 van 2015
© Miniworld Rotterdam / Modelspoorland B.V. Copyright, Disclaimer & Privacy