Week 43 van 2016 Bouwverslag Week 44 van 2016 Week 45 van 2016
MTV EMA Music Week

Op 2 november barst de MTV Music Week los en verandert Rotterdam voor vijf dagen in de grootste muzikale hotspot van Europa! Overal in de stad duiken concerten op – van pop tot dance tot hiphop - in bijzondere settings en op spannende locaties, zoals Arminius, BAR3, BIRD en Annabel.

MTV EMA Music Week

De MTV EMA 2016 wordt deze zondag 6 november vanaf 21.00 uur wereldwijd live uitgezonden op MTV vanuit Rotterdam Ahoy met medewerking van Rotterdam Festivals, Rotterdam Partners en de stad Rotterdam. MTV geldt als een van de sterkste merken onder jongeren en muziekliefhebbers. Bij Miniworld vast een voorproefje.

MTV EMA Music Week MTV EMA Music Week
Dino World Rotterdam

Waar een zakje fel gekleurde dino-figuurtjes toe kan leiden. Teamleider Dido kwam in een speelgoedwinkel een afgeprijsd zakje dino-figuren tegen. Al lange tijd gonst het bij Miniworld dat er ooit nog eens een dinosaurierspark zou moeten verschijnen in de miniatuurwereld.

Dino World Rotterdam

Bij het nieuwe deel CHIO in miniatuur in het Kralingse Bos is nog een bestemmingsloze hoek. Het zakje dinofiguren en de lege hoek leiden tot het idee voor een heus Rotterdams dino-park.

Dino World Rotterdam

Alle dino-figuren zijn eerst in de grondverf gezet. Daarna met veel gevoel voor detail in de kleuren geschilderd, die deze bijzondere beesten ooit hebben gehad volgens de officiële boeken.

Dino World Rotterdam

Omdat het een miniatuur attractiepark met dino's moet worden, hebben we ook diverse kleine decorstukken in miniatuur gebouwd. Zoals bergen en een minivulkaan.

Ook een ander bekend huisje wordt onderdeel van het park. Herkennen jullie het ook als het Fred Flintstone huis, met de auto voor de deur?

Dino World Rotterdam Dino World Rotterdam Dino World Rotterdam Dino World Rotterdam
Dino World Rotterdam Dino World Rotterdam Dino World Rotterdam Dino World Rotterdam Dino World Rotterdam Dino World Rotterdam
Week 43 van 2016 Bouwverslag Week 44 van 2016 Week 45 van 2016
© Miniworld Rotterdam / Modelspoorland B.V. Copyright, Disclaimer & Privacy