Week 28 van 2014 Bouwverslag Week 29 van 2014 Week 30 van 2014
zomervakantie_vrachtwagen_actie

Deze week gaan wij van start met de voorbereiding van een grootse zomervakantie actie. Miniworld Rotterdam zal binnenkort 1000 vrachtwagens gaan verspreiden door heel Zuid-holland. De vrachtwagens bevatten een bijzondere lading. Bij het voorzichtig openschroeven kan er een gratis kinderkaartje gevonden worden. Ook bij elke gemaakte selfie die via social media wordt gelinkt aan Miniworld krijgt op het tweede entreekaartje 25% korting.

nieuw_engeland_schotland_deel

Na de zomervakantie gaan wij van start met een bijzondere verbouwing. De Hanzelijn zal helaas gaan verdwijnen, maar daarvoor in de plaats komt een indrukwekkend Engeland/Schotland deel. Compleet met haar prachtige landschappen en bergen. Hou onze weekverslagen in de gaten voor de vorderingen!

miniworld_open_dag_feyenoord

Op zondag 20 juli ging een deel van Miniworld op pad voor de open dag van Feyenoord. Het was een groots evenement, met enorme belangstelling van bezoekers. In de Miniworld stand kon er een poppetje van de Kuip gekocht worden, om als miniatuur supporter in de mini Kuip te kunnen staan. Wil jij dit ook? Klik dan hier.

miniworld_open_dag_feyenoord

Ook kon er in onze stand een rangeerdiploma gehaald worden. De rij wachtende kinderen werd steeds langer.
Zie hieronder nog meer foto's van deze leuke dag!

miniworld_open_dag_feyenoord miniworld_open_dag_feyenoord miniworld_open_dag_feyenoord miniworld_open_dag_feyenoord
Week 28 van 2014 Bouwverslag Week 29 van 2014 Week 30 van 2014
© Miniworld Rotterdam / Modelspoorland B.V. Copyright, Disclaimer & Privacy