Week 29 van 2014 Bouwverslag Week 30 van 2014 Week 31 van 2014
hofplein_fontein

Nieuw in de miniatuurwereld is het hofplein met haar mooie fontein. Deze is aangesloten op de verlichting, zodat ook in het donker deze prachtig te zien is. Daarnaast is net als in het echt de fontein van bloemperken voorzien. Komen jullie hem ook snel bewonderen?

hofplein_fontein hofplein_fontein
standbeeld_marinier

Speciaal voor de Van Ghentkazerne is het standbeeld gemaakt van een marinier, net als in het echt. Deze zal binnenkort geplaatst gaan worden in de Van Ghentkazerne. Zie hieronder het echte exemplaar. Wat vinden jullie ervan?

standbeeld_marinier

Onderhoud van de miniatuurwereld blijft altijd erg belangrijk. Zo worden er nu tuinen gebouwd om de miniatuurwereld levendiger te maken.

onderhoud_miniatuurwereld_tuintjes
onderhoud_miniatuurwereld_tuintjes onderhoud_miniatuurwereld_tuintjes

Natuurlijk wordt er ook weer gewerkt aan nieuwe projecten. Zo is de eerste hand gelegd aan het historische Coolsingel ziekenhuis, in samenwerking met de Stichting Meemaken in Miniatuur. Zie hieronder een plaatje van hoe het ziekenhuis eruit zag.

coolsingelziekenhuis_project

Hieronder een foto van de eerste handelingen voor dit bijzondere project. Hou onze weekverslagen in de gaten om te lezen wanneer deze te zien is bij Miniworld!

coolsingelziekenhuis_project
Week 29 van 2014 Bouwverslag Week 30 van 2014 Week 31 van 2014
© Miniworld Rotterdam / Modelspoorland B.V. Copyright, Disclaimer & Privacy