Week 22 van 2016 Bouwverslag Week 23 van 2016 Week 24 van 2016
Ferro Courage Conny Janssen Danst

De maquette van de Ferro met de voorstelling Courage van Conny Janssen Danst nadert de eindstreep. Het gebouw zelf is zo goed als klaar, inclusief de ingewikkelde dakconstructie.

Ferro Courage Conny Janssen Danst

Van Conny Janssen Danst hebben we de (vertrouwelijke) decortekeningen ontvangen, zodat we ook in de Ferro een mooie miniatuurversie kunnen maken van de voorstelling.

Ferro Courage Conny Janssen Danst

De miniatuurstoeltjes worden inmiddels op maat gemaakt met onze lasermachine en daarna geverfd in diverse kleuren. Nog ongeveer een week en dan moet de Ferro gereed zijn!

Ferro Courage Conny Janssen Danst

Hoe druk het ook is met de grote hoeveelheid externe en nieuwe projecten in het atelier. Tussen alle bedrijven door blijven we doorbouwen aan Groot Brittannië in miniatuur. Het gaat niet snel, maar prachtig wordt het wel!

Groot Brittannie Engeland Stonehenge

Deze week is het Minack Theatre uit Cornwall helemaal klaar. Namelijk de verlichting is ingebouwd. Zo kunnen we straks toneelvoorstellingen in de schijnwerpers zetten, zodra deze maquette is ingebouwd in het bouwdeel Groot Brittannië in miniatuur.

Groot Brittannie Engeland Stonehenge

Ook zijn we deze week gestart met een belangrijk project dat niet MAG ontbreken in een Engels miniatuurlandschap: Stonehenge in miniatuur. En valt je iets op? Wij bouwen Stonehenge niet zoals het er nu bij staat, maar zoals het duizenden jaren geleden bij stond toen deze net gebouwd was.

We hebben al behoorlijk wat research gedaan naar het oude Stonehenge. We moeten alleen nog uitzoeken waar de zon opkomt in onze miniatuurversie van Groot Brittannië. Dit was nogal belangrijk voor de oriëntatie, die Stonehenge op de grond had. Wordt vervolgd :-)

Ferro Conny Janssen Danst Courage Ferro Courage Conny Janssen Danst Ferro Courage Conny Janssen Danst Groot Brittannie Engeland Stonehenge Groot Brittannie Engeland Stonehenge Groot Brittannie Engeland Stonehenge
Groot Brittannie Engeland Stonehenge Groot Brittannie Engeland Stonehenge
Week 22 van 2016 Bouwverslag Week 23 van 2016 Week 24 van 2016
© Miniworld Rotterdam / Modelspoorland B.V. Copyright, Disclaimer & Privacy