Adverteerders


Adverteerders Miniworld Rotterdam

UW BEDRIJF PROFILEREN?

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Bereik een breed publiek


Bereik een brede doelgroep op een leuke en verrassende wijze!

Is uw interesse gewekt?

MEER INFORMATIE

Onderstaande bedrijven adverteren in onze miniatuurwereld met
bedrijfsmaquette, reclamemast, enzovoort.

Adverteren in onze miniatuurwereld?

Miniworld Rotterdam is een wereld in het klein en geeft daarmee bedrijven de kans om zichzelf in deze miniatuurwereld te presenteren. Bijvoorbeeld in de vorm van een maquette van een karakteristiek bedrijfspand, reclamezuilen, reclame op modelvrachtauto's, enzovoort. Meer ...

CWS

CWS streeft naar een gezondere en veiligere toekomst. Wij bieden innovatieve, duurzame en digitale oplossingen om de gezondheid, veiligheid en bescherming van onze klanten en onze medewerkers te verbeteren. Dit doen we op het gebied van hygiëne, vloerverzorging, bedrijfskleding en cleanrooms.
Meer over CWS...

CWS

De Haan Westerhoff

De Haan Westerhoff is inmiddels een gevestigde naam in de zonweringsbranche. Dat begon allemaal bij een klein zonweringsbedrijf in het Fries/Groningse Stroobos. In 2001 ontstond De Haan Westerhoff, toen de Haan zich fuseerde met het Groningse Westerhoff zonwering. De verhuizing naar Drachten volgde en vanaf toen ging alles in een rap tempo. Vandaag de dag hebben ze ruim 200 mensen in dienst en rijden onze bussen door het hele land.
Meer over De Haan Westerhoff ...

Rotterdam Shortsea Terminal (RST)

Rotterdam Shortsea Terminal (RST)

RST, Rotterdam Short Sea Terminals, is een van de grootste shortsea containeroverslagbedrijven van Europa. Als specialist in shortsea begrijpen wij als geen ander dat schepen geld verdienen als ze varen. Dat laden en lossen dus efficiënt en snel moet gebeuren.
Meer over RST ...

De Haan Westerhoff

Regoort

REGOORT houdt zich bezig met de import, opslag en verwerking, distributie en verkoop van (electro-) technische materialen, gericht op de (electro-) technische installatiebedrijven, zelfverwerkende bedrijven en grossiers, machine- en apparatenfabrieken, verlichtingsindustrie en bedrijven uit de agrarische sector, telecom-, nuts- en openbaar vervoerbedrijven.
Meer over Regoort ...

Regoort

Binnenvaartkrant

De Binnenvaartkrant is hét vakblad met het grootste bereik in Rijn- & binnenvaart, passagiersvaart, recreatievaart, visserij en dredging.
Meer over Binnenvaartkrant ...

coolblue

BOAS Speeltoestellen

BOAS is leverancier van kwalitatief hoogwaardige speeltoestellen, multisportvelden en parkmeubilair en totaalinrichter van (openbare) speelvoorzieningen. De firma is tevens specialist in het reinigen van speelzand en kunststof ondergronden.
Meer over BOAS Speeltoestellen...

BOAS Speeltoestellen

VlaggenEnMasten.nl

Producent / leverancier van vlaggen en vlaggenmasten. Ook banieren, spandoeken, luchtreclame (zeppelin-, sleepreclame) en reclame-aanhangers.
Meer over Vlaggenenmasten...

VlaggenMasten

Multipost

Multi-Post heeft jarenlange ervaring in het bieden van totaaloplossingen voor postverwerking en plastickaart toepassingen. Zowel het leveren van kwaliteitsapparatuur als het verlenen van maatwerk diensten.
Meer over Multipost...

Multipost

DACHSER

Als één van de wereldleiders in de logistieke branche heeft DACHSER al tientallen jaren bewezen dat een familiebedrijf veel kan bereiken met toegewijde werknemers en innovatief denken. DACHSER combineert vele onderdelen tot een geheel, omdat ze mensen en systemen op een unieke, systematische wijze met elkaar verbinden.
Meer over DACHSER...

RMI

Shell

Veel mensen denken dat Shell één bedrijf is. Niets is minder waar. Royal Dutch Shell plc bestaat uit een groep van ondernemingen, die onder dezelfde naam opereert. Als één van de meest toonaangevende energiebedrijven ter wereld speelt Shell een sleutelrol in de energievoorziening en helpt zij om op economisch, maatschappelijk en milieutechnisch verantwoorde wijze in de groeiende energiebehoefte van de wereld te voorzien.
Meer over Shell...

RMI

Metropolis Festival

Het Metropolis Festival is een jaarlijks, eendaags, gratis toegankelijk, openlucht muziekfestival in Rotterdam op de eerste zondag in juli. Het programma bestaat uit een mix van pop, rock, hiphop, wereldmuziek en dance. Zo gevarieerd als de programmering, zo divers zijn de vele bezoekers. In 2013 beleeft het festival zijn 25e editie. Als altijd in het Zuiderpark in Rotterdam. Metropolis is enig in zijn soort. Avontuurlijk. Eigenzinnig. Trendsettend. Bedoeld voor iedereen die wil kennismaken met excellent vernieuwend en verrassend talent.
Meer over Metropolis...

RMI

R.M.I. Global Logistic Services

RMI Global Logistic Services is gespecialiseerd in het vervoer van bulk vloeistoffen in tankcontainers. De transporten worden zowel in Europa als buiten Europa uitgevoerd. Het hoofd kantoor van RMI staat in Rotterdam-Botlek en heeft daarnaast kantoren in Chicago, Buenos Aires, Singapore en Kuala Lumpur. RMI is zowel actief in het vervoer van levensmiddelen alsmede in het vervoer van chemicalien. De levensmiddelen transporten worden uitgevoerd door RMI Food Logistics en de Chemie transporten worden uitgevoerd in RMI Chemical Logistics.
Meer over R.M.I....

RMI

Samskip

Samskip is een transportbedrijf gespecialiseerd in containervervoer via zee, binnenvaart, spoor en over de weg. Met onze eigen containers, schepen en spoorterminal in Duisburg is Samskip in staat uw goederen door heel Europa te vervoeren. Van Scandinavië, West Europa, tot Spanje, Portugal en Italië naar Oost-Europa, de Baltische Staten, Rusland en Turkije.
Meer over Samskip...

Samskip

Alphatron

Alphatron levert technologische oplossingen en hoogwaardige elektronica aan uiteenlopende, specialistische werkterreinen. Zo zijn zij actief in de scheepvaart en visserij, de omroepwereld, communicatietechniek, de beveiligingsbranche, de medische wereld en de industrie. Alphatron telt 250 medewerkers, verspreid over vier continenten.
Meer over Alphatron...

Alphatron

Ahoy

Ahoy is het multifunctionele complex op Rotterdam Zuid. Wie kent het niet?! Van innovatieve vakbeurs tot spetterend popconcert. Van leerzame conferentie tot zinderend sportevenement. Bijna iedereen kent het Sportpaleis van Ahoy. Veelal duizenden bezoekers per evenement, meer dan een miljoen bezoekers per jaar en een scala aan nationale en internationale beroemdheden. En dan de beurs- en evenementenhallen met een oppervlakte van maar liefst 30.000 m2.
Meer over Ahoy...

Ahoy

Rijnmond

Rijnmond is de regionale publieke omroep voor het gebied Zuid-Holland-Zuid. Als de sirene gaat, krijgt de regionale zender de rol van officiële calamiteitenzender in de regio Zuid-Holland-Zuid.
Meer over Rijnmond...

rtv rijnmond

Scholte Verhuis Groep Euromovers

De Scholte verhuisgroep heeft een aantal verhuiswagens en billboards in onze miniatuurwereld staan. En natuurlijk ontbreekt een verhuisscene niet!
Meer over Scholte Verhuis Groep...

Scholte Verhuis Groep Euromovers

Delta Hotel Vlaardingen

Uniek, uitzicht, informeel, een gevoel, een beleving en altijd... het water aan uw voeten. Het Delta Hotel; de combinatie van anders dan anders én een professionele service. U waant zich als een wereldreiziger in het steeds wisselende decor van voorbijvarende schepen in de wereldhaven Rotterdam. De maquette van het Delta Hotel zal dus niet ontbreken in de miniatuurwereld van Railz Miniworld. Regelmatig stelt het Delta Hotel geheel verzorgde arrangementen ter beschikking voor speciale acties bij Railz Miniworld. Het Badhotel in Rockanje en hotel Stroom in Rotterdam op steenworp afstand van de Euromast behoren tot dezelfde hotelketen. Ook met hen werken wij samen.
Meer over Delta Hotel...

Delta Hotel Vlaardingen
badhotel rockanje

Stout Perspex

Stout Perspex is sinds 1945 werkzaam op 3 terreinen, namelijk groothandel in kunststoffen, bewerking van kunststoffen (alles op maat) en fabrikant van duurzame Multilux ML verlichtingsarmaturen. Stout is voorkeursleverancier van Miniworld Rotterdam.
Meer over Stout ...

Stout Perspex

BP raffinaderij Rotterdam

BP Raffinaderij Rotterdam is een van de grootste raffinaderijen van Europa en verwerkt dagelijks 400.000 vaten aardolie. Producten worden gemaakt zoals LPG, euroloodvrij, Ultimate, super plus, diesel, kerosine (vliegtuigbenzine), huisbrandolie, stookolie en grondstoffen voor de petrochemische industrie. Deze producten worden geleverd aan alle BP service stations in Nederland en daarbuiten.
Meer over BP raffinaderij Rotterdam...

BP raffinaderij Rotterdam

Biglift

BigLift heeft een modelschip geplaatst in de miniatuurwereld. BigLift Shipping is één van de wereldleiders op het gebied van het wereldwijde zeevervoer van zware lading en projectlading. Een grote verscheidenheid aan lading voor een diversiteit aan klanten in onder andere de olie & gas, mijnbouw en energie genererende industrie, wordt wereldwijd vervoerd door een moderne eigen vloot van 15 zware lading schepen. De gehele vloot van BigLift is uitgevoerd met eigen zware lading kranen, waarvan de simultane hijscapaciteiten lopen van 450 tot 1.800 mt.
Meer over Biglift ...

Biglift Shipping

Mammoet

Mammoet is een Nederlands bedrijf dat gespecialiseerd is in het hijsen en transporteren van zware voorwerpen. In de miniatuurwereld is het bijzondere hoofdkantoor "De Bolder" in Schiedam nagebouw, inclusief de termimal en de enorme rode kadekraan.
Meer over Mammoet ...

Mammoet

Eurospoor

Miniworld Rotterdam en Eurospoor werken samen aan wederzijdse bekendheid. Op locatie in Rotterdam kunt u informatie over Eurospoor vinden met de gratis Eurospoor-Express kranten.
Meer over Eurospoor ...

Eurospoor

RSC

RSC is een overslagbedrijf gespecialiseerd in het overzetten van containers, wissellaadbakken en opleggers van en op shuttletreinen. De opzet is de door middel van vrachtwagens aangeboden laadeenheden snel en efficiënt op een treinshuttle te laden en de per treinshuttle aangekomen eenheden zo efficiënt mogelijk op te slaan voor snelle afgifte aan vrachtwagenchauffeurs die deze eenheden afhalen. De treinshuttles hebben een vaste vertrek- en aankomsttijd en een vaste eindbestemming door heel Europa.
Meer over RSC...

RSC

Superleuk voor oud en jong!
Anoniem - Land van ANWB

Kinderen komen met rode koontjes naar buiten
Anoniem - Land van ANWB

Heel goed verzorgd en leuk voor jong & oud
Anoniem - Land van ANWB

Zeer leuk gedaan! Ontzettend veel oog voor detail
Anoniem - Land van ANWB

Te gek gewoon, moet iedereen zien
Anoniem - Land van ANWB

Het was boven verwachting. Zeker een aanrader
Anoniem - Land van ANWB

Met mijn kleinzoon nu 2x naar Miniworld Rotterdam geweest. Beide keren het als een feestje ervaren.
dhr. C.H. Heykoop

Respect voor de mannen met de gouden handen! Te weinig tijd om alles te bekijken!
Elly en Henk Giessenburg

Je komt ogen tekort! Het is fantastisch.
J.Broer

Dit slaat alles... Ik ben sprakeloos
Hans Voorburg

De kleinkinderen hebben ademloos rondgekeken en volop genoten!
Anonieme opa & oma gastenboek

Als oud-Rotterdammer sta je met trots te kijken hoe een stukje herkenning zo mooi wordt weergegeven.
dhr. C.H. Heykoop

De dames in het gezelschap vonden het bijna nog leuker dan de mannen!
Wil van dijk - eropuit.nl

We zijn diep onder de indruk van dit meesterwerk in miniatuur!
Fam. Giessenburg

Veel te veel details om in één dag te fotograferen.
Feike & Laurens

Geweest met zoon, schoondochter, kleinzoon (3) en jongste zoon (11). We hebben allen ontzettend genoten.
N.N. - dagjeweg.nl

Onze kleinzoon heeft genoten en raakte niet uitgekeken.
E. van der Horst - eropuit.nl

Echt een aanrader voor andere opa's en oma's met hun kleinkinderen.
E. van der Horst - eropuit.nl

Een droomreis in miniatuur
De Reiskrant

Het is hier buiten verwachting groot en heel goed toegankelijk in de rolstoel.
Fam. Mulder

In het bijzonder genoten van de rondleiding die met onbegrensd enthousiasme werd gegeven.
Toon van Genugten

Zeer klantvriendelijk en warm bedrijf. Hier staan de bezoekers centraal.
Anoniem in gastenboek

Heel knap neergezet, leuk om te zien en te ervaren.
Fam. Zandbergen

Er is zoveel te zien voor jong EN oud, man en vrouw, dat je echt de tijd wilt nemen om alles te zien.
N.N. - dagjeweg.nl

De details zijn geweldig en de subtiele grappen ook.
Jasper Fransen

We hebben uren genoten van het landschap, de poppetjes en de speciale modelhuizen.
Bert Weenders

Fantastische dag gehad. M'n kleinzoon moeten overreden dat het echt tijd werd om te gaan.
Toon van Genugten

We vonden het prachtig! Ook de rondleiding achter de schermen gedaan. Super was dat!
Patricia - eropuit.nl

Elke keer als het donker werd gingen alle lichtjes aan dat vond onze dochter geweldig.
Patricia - eropuit.nl

Mijn dochter vond het geweldig. Echt een aanrader.
Patricia - eropuit.nl

Super leuke middag gehad! De kids keken hun ogen uit en kregen geen genoeg van al het moois.
"Mama" - eropuit.nl

We hadden het niet zo groot verwacht. Het werd ook licht en donker, heel spannend en gaaf om te zien.
"Mama" - eropuit.nl

In Miniworld Rotterdam wordt voor Guus (7) en Kamiel (4) een droom werkelijkheid.
Janneke Staats - Algemeen Dagblad

De eerste minuten in de grote hal vallen Guus (7) en Kamiel (4) van de ene verbazing in de andere.
Janneke Staats - Algemeen Dagblad

Het zijn vooral de details die de kinderen fascineren.
Janneke Staats - Algemeen Dagblad

M'n kleinzoon was er niet weg te krijgen. We hebben alles drie keer langsgelopen.
Gerard S.

Een hele geslaagde vakantiedag en we willen zeker nog een keer terug!
Kidsvakantiegids.nl

Met de rondleiding zie je nog zo veel meer. Een echte aanrader!
Kidsvakantiegids.nl

Heb je kleine kids dan vind je dit zeker een uitstapje waard.
Ronald Meijer

Als je echt goed keek, kwam je ook veel grapjes tegen.
Teunie Luijk

Wel een paar uur rond gekeken. Er was zoveel te zien.
Teunie Luijk

Absoluut de moeite waard. De kinderen hebben genoten.
Tim Dekker on Twitter

Een bezoek aan Miniworld Rotterdam is vooral met kinderen, zeker de moeite waard.
Bas uit Leeuwarden

Als vrouw heb ik me prima vermaakt! Niet verwacht dat ik het zo leuk zou vinden.
Elsbeth - uitzinning.nl

De modelbouwers mogen zich rekenen tot de beste in Nederland.
feijenoordsemeesters.nl

Miniworld Rotterdam ziet er echt heel vet uit.
"afhaalchinees" op gameforum

Ik vind Miniworld Rotterdam keigaaf! Ik ben er al ontelbaar vaak geweest!
Mark

Mijn meiden gingen met papa en opa. Ze vonden het geweldig terwijl ze echt geen treinliefhebbers zijn.
www.viva.nl (forum)

Geweest met dochter van bijna 5 en die vond het geweldig. Echte aanrader. Leuke kinderspeurtocht.
www.viva.nl (forum)

Met de trein naar Rotterdam. Miniworld Rotterdam was echt leuk! Zeker voor herhaling vatbaar.
www.viva.nl (forum)

Jullie wereld was erg indrukwekkend! Succes met alle uitbreidingen en dank voor de mooie rondleiding.
Jeroen van Delft (via Twitter)

De oppervlakte is enorm, veel groter dan de foto's die we vooraf zagen doen denken.
dhr. B. Bouwhuis

Een aanrader. Ook voor diegenen die niets met modelspoor hebben is Miniworld zeker aan te bevelen.
dhr. B. Bouwhuis

Ben samen met de kinderen geweest. Ze hebben enorm genoten! Ook mama en papa vonden het erg leuk.
A. Uijl - www.dagjeweg.nl

De details zijn geweldig en de subtiele grappen ook.
N.N. - www.dagjeweg.nl

Ook voor beginnende fotografen een mekka om lekker te stoeien met de digitale camera. Statief wel meenenemen!
N.N. - www.dagjeweg.nl

Een mooie en met liefde verzorgde miniatuurwereld.
Rail Man - Facebook

Een fantastische miniatuurwereld. Een zeer bijzondere ervaring kan ik u verzekeren!
Ben Tieben

We hebben werkelijk anderhalf uur met groot plezier rondgelopen.
Herman J. Blom

Schit-te-rend. Ruim 2 uur rondgekeken voor de 1e indruk! Prachtig schouwspel voor jong en oud
Rob van der Klugt

Mooi opgezet met oog op detail. Er zitten leuke en grappige scenes in verwerkt. Een rondleiding achter de schermen is ook interessant.
RvdN - ANWB

sterren
airco lekker koel
10 jaar Miniworld
Kuip miniatuur
ANWB
ANWB

SNEAKPREVIEW

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

MEER VIDEO

Bestellen Jaarabonnement

PARTNERS

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

MEER INFORMATIE

Bestellen Jaarabonnement