Weekverslagen


weekverslagen Miniworld Rotterdam

<< Previous

2006 - week 39

Next >>

Op 27 september hebben Railz Miniworld en Van den Hooven kantoorinrichting een adverteerdersovereenkomst getekend. Het bedrijfspand van Van den Hooven zal in schaal 1:87 verrijzen op de modelbaan van Railz Miniworld. Leuk detail is dat directeur Tim van den Hooven als jaarabonnementhouder Railz Miniworld betrad tijdens de eerste open dag in juli. Hij is toen dermate enthousiast geworden dat hij zijn bedrijf in de vorm van een maquette onderdeel wil maken van de modelbaan. Tevens is Van den Hooven voorkeursleverancier geworden van interieur en kantoorartikelen.

Ondertussen gebeurt er vooral onder de modelbaan veel. Met man en macht wordt gewerkt aan de aansluiting van de electronica. Er verdwijnen meters en meters kabel onder de baan. Ook worden de diverse "hardwarepunten" voorbereid in de elektrowerkplaats.

Ook in het maquettebouwatelier is het nogsteeds een drukte van belang. Het aantal gebouwen groeit gestaag. Er wordt volop gekitbashed.

De focus van de maquettebouw ligt op het kust/polderdeel. Er worden dus nu veel typisch Nederlandse polder- en dorpshuizen in elkaar gezet.

<< Previous

2006 - week 39

Next >>
sterren
Kuip miniatuur

PARTNERS

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

MEER INFORMATIE

Bestellen Jaarabonnement