Adverteerders


Adverteerders Miniworld Rotterdam

UW BEDRIJF PROFILEREN?

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Bereik een breed publiek


Bereik een brede doelgroep op een leuke en verrassende wijze!

Is uw interesse gewekt?

MEER INFORMATIE

Onderstaande bedrijven adverteren in onze miniatuurwereld met
bedrijfsmaquette, reclamemast, enzovoort.

Adverteren in onze miniatuurwereld?

Miniworld Rotterdam is een wereld in het klein en geeft daarmee bedrijven de kans om zichzelf in deze miniatuurwereld te presenteren. Bijvoorbeeld in de vorm van een maquette van een karakteristiek bedrijfspand, reclamezuilen, reclame op modelvrachtauto's, enzovoort. Meer ...

Rotterdam Shortsea Terminal (RST)

RST, Rotterdam Short Sea Terminals, is een van de grootste shortsea containeroverslagbedrijven van Europa. Als specialist in shortsea begrijpen wij als geen ander dat schepen geld verdienen als ze varen. Dat laden en lossen dus efficiënt en snel moet gebeuren.
Meer over RST ...

Rotterdam Shortsea Terminal (RST)

Regoort

REGOORT houdt zich bezig met de import, opslag en verwerking, distributie en verkoop van (electro-) technische materialen, gericht op de (electro-) technische installatiebedrijven, zelfverwerkende bedrijven en grossiers, machine- en apparatenfabrieken, verlichtingsindustrie en bedrijven uit de agrarische sector, telecom-, nuts- en openbaar vervoerbedrijven.
Meer over Regoort ...

Regoort

BOAS Speeltoestellen

BOAS is leverancier van kwalitatief hoogwaardige speeltoestellen, multisportvelden en parkmeubilair en totaalinrichter van (openbare) speelvoorzieningen. De firma is tevens specialist in het reinigen van speelzand en kunststof ondergronden.
Meer over BOAS Speeltoestellen...

BOAS Speeltoestellen

VlaggenEnMasten.nl

Producent / leverancier van vlaggen en vlaggenmasten. Ook banieren, spandoeken, luchtreclame (zeppelin-, sleepreclame) en reclame-aanhangers.
Meer over Vlaggenenmasten...

VlaggenMasten

Multipost

Multi-Post heeft jarenlange ervaring in het bieden van totaaloplossingen voor postverwerking en plastickaart toepassingen. Zowel het leveren van kwaliteitsapparatuur als het verlenen van maatwerk diensten.
Meer over Multipost...

Multipost

DACHSER

Als één van de wereldleiders in de logistieke branche heeft DACHSER al tientallen jaren bewezen dat een familiebedrijf veel kan bereiken met toegewijde werknemers en innovatief denken. DACHSER combineert vele onderdelen tot een geheel, omdat ze mensen en systemen op een unieke, systematische wijze met elkaar verbinden.
Meer over DACHSER...

RMI

Shell

Veel mensen denken dat Shell één bedrijf is. Niets is minder waar. Royal Dutch Shell plc bestaat uit een groep van ondernemingen, die onder dezelfde naam opereert. Als één van de meest toonaangevende energiebedrijven ter wereld speelt Shell een sleutelrol in de energievoorziening en helpt zij om op economisch, maatschappelijk en milieutechnisch verantwoorde wijze in de groeiende energiebehoefte van de wereld te voorzien.
Meer over Shell...

RMI

Metropolis Festival

Het Metropolis Festival is een jaarlijks, eendaags, gratis toegankelijk, openlucht muziekfestival in Rotterdam op de eerste zondag in juli. Het programma bestaat uit een mix van pop, rock, hiphop, wereldmuziek en dance. Zo gevarieerd als de programmering, zo divers zijn de vele bezoekers. In 2013 beleeft het festival zijn 25e editie. Als altijd in het Zuiderpark in Rotterdam. Metropolis is enig in zijn soort. Avontuurlijk. Eigenzinnig. Trendsettend. Bedoeld voor iedereen die wil kennismaken met excellent vernieuwend en verrassend talent.
Meer over Metropolis...

RMI

R.M.I. Global Logistic Services

RMI Global Logistic Services is gespecialiseerd in het vervoer van bulk vloeistoffen in tankcontainers. De transporten worden zowel in Europa als buiten Europa uitgevoerd. Het hoofd kantoor van RMI staat in Rotterdam-Botlek en heeft daarnaast kantoren in Chicago, Buenos Aires, Singapore en Kuala Lumpur. RMI is zowel actief in het vervoer van levensmiddelen alsmede in het vervoer van chemicalien. De levensmiddelen transporten worden uitgevoerd door RMI Food Logistics en de Chemie transporten worden uitgevoerd in RMI Chemical Logistics.
Meer over R.M.I....

RMI

Samskip

Samskip is een transportbedrijf gespecialiseerd in containervervoer via zee, binnenvaart, spoor en over de weg. Met onze eigen containers, schepen en spoorterminal in Duisburg is Samskip in staat uw goederen door heel Europa te vervoeren. Van Scandinavië, West Europa, tot Spanje, Portugal en Italië naar Oost-Europa, de Baltische Staten, Rusland en Turkije.
Meer over Samskip...

Samskip

Alphatron

Alphatron levert technologische oplossingen en hoogwaardige elektronica aan uiteenlopende, specialistische werkterreinen. Zo zijn zij actief in de scheepvaart en visserij, de omroepwereld, communicatietechniek, de beveiligingsbranche, de medische wereld en de industrie. Alphatron telt 250 medewerkers, verspreid over vier continenten.
Meer over Alphatron...

Alphatron

Digirails

Digirails ontstond in 2006 vanuit een combinatie van passie voor modelspoor en ervaring met elektronica. Het resultaat: een reeks kwaliteitsproducten van Nederlandse makelij voor de digitale modelspoorbaan.
Meer over Digirails...

Digirails

Ahoy

Ahoy is het multifunctionele complex op Rotterdam Zuid. Wie kent het niet?! Van innovatieve vakbeurs tot spetterend popconcert. Van leerzame conferentie tot zinderend sportevenement. Bijna iedereen kent het Sportpaleis van Ahoy. Veelal duizenden bezoekers per evenement, meer dan een miljoen bezoekers per jaar en een scala aan nationale en internationale beroemdheden. En dan de beurs- en evenementenhallen met een oppervlakte van maar liefst 30.000 m2.
Meer over Ahoy...

Ahoy

RTV Rijnmond

RTV Rijnmond is de regionale publieke omroep voor het gebied Zuid-Holland-Zuid. Als de sirene gaat, krijgt de regionale zender de rol van officiële calamiteitenzender in de regio Rotterdam-Rijnmond en Zuid-Holland-Zuid.
Meer over RTV Rijnmond...

rtv rijnmond

Scholte Verhuis Groep Euromovers

De Scholte verhuisgroep heeft een aantal verhuiswagens en billboards in onze miniatuurwereld staan. En natuurlijk ontbreekt een verhuisscene niet!
Meer over Scholte Verhuis Groep...

Scholte Verhuis Groep Euromovers

IHC Merwede

De scheepswerf van IHC Merwede in Krimpen aan den IJssel is de grootste overdekte scheepswerf in Europa.
Meer over IHC merwede...

IHC Merwede

Heembouw

Heembouw is een bouwbedrijf dat gespecialiseerd is in bedrijfs- en kantoorgebouwen en bedrijfsrenovatie.
Meer over Heembouw...

Heembouw

Delta Hotel Vlaardingen

Uniek, uitzicht, informeel, een gevoel, een beleving en altijd... het water aan uw voeten. Het Delta Hotel; de combinatie van anders dan anders én een professionele service. U waant zich als een wereldreiziger in het steeds wisselende decor van voorbijvarende schepen in de wereldhaven Rotterdam. De maquette van het Delta Hotel zal dus niet ontbreken in de miniatuurwereld van Railz Miniworld. Regelmatig stelt het Delta Hotel geheel verzorgde arrangementen ter beschikking voor speciale acties bij Railz Miniworld. Het Badhotel in Rockanje en hotel Stroom in Rotterdam op steenworp afstand van de Euromast behoren tot dezelfde hotelketen. Ook met hen werken wij samen.
Meer over Delta Hotel...

Delta Hotel Vlaardingen
badhotel rockanje

EMO

Het Europees Massagoed- Overslagbedrijf (EMO) bv is de grootste droge bulk terminal in Europa en is sinds 1973 gevestigd op de Maasvlakte in Rotterdam. EMO is gespecialiseerd in de overslag en opslag van ijzererts en kolen vanuit de hele wereld.
Meer over EMO ...

Europees Massagoed Overslagbedrijf EMO

BP raffinaderij Rotterdam

BP Raffinaderij Rotterdam is een van de grootste raffinaderijen van Europa en verwerkt dagelijks 400.000 vaten aardolie. Producten worden gemaakt zoals LPG, euroloodvrij, Ultimate, super plus, diesel, kerosine (vliegtuigbenzine), huisbrandolie, stookolie en grondstoffen voor de petrochemische industrie. Deze producten worden geleverd aan alle BP service stations in Nederland en daarbuiten.
Meer over BP raffinaderij Rotterdam...

BP raffinaderij Rotterdam

Biglift

BigLift heeft een modelschip geplaatst in de miniatuurwereld. BigLift Shipping is één van de wereldleiders op het gebied van het wereldwijde zeevervoer van zware lading en projectlading. Een grote verscheidenheid aan lading voor een diversiteit aan klanten in onder andere de olie & gas, mijnbouw en energie genererende industrie, wordt wereldwijd vervoerd door een moderne eigen vloot van 15 zware lading schepen. De gehele vloot van BigLift is uitgevoerd met eigen zware lading kranen, waarvan de simultane hijscapaciteiten lopen van 450 tot 1.800 mt.
Meer over Biglift ...

Biglift Shipping

Mammoet

Mammoet is een Nederlands bedrijf dat gespecialiseerd is in het hijsen en transporteren van zware voorwerpen. In de miniatuurwereld is het bijzondere hoofdkantoor "De Bolder" in Schiedam nagebouw, inclusief de termimal en de enorme rode kadekraan.
Meer over Mammoet ...

Mammoet

Eurospoor

Railz Miniworld en Eurospoor werken samen aan wederzijdse bekendheid. Op locatie in Rotterdam kunt u informatie over Eurospoor vinden met de gratis Eurospoor-Express kranten.
Meer over Eurospoor ...

Eurospoor

Roco

Roco levert rails voor de modelbaan van Railz Miniworld. Tevens zal Roco een deel van het benodigde rollend materieel leveren.
Meer over Roco...

Roco

RSC

RSC is een overslagbedrijf gespecialiseerd in het overzetten van containers, wissellaadbakken en opleggers van en op shuttletreinen. De opzet is de door middel van vrachtwagens aangeboden laadeenheden snel en efficiënt op een treinshuttle te laden en de per treinshuttle aangekomen eenheden zo efficiënt mogelijk op te slaan voor snelle afgifte aan vrachtwagenchauffeurs die deze eenheden afhalen. De treinshuttles hebben een vaste vertrek- en aankomsttijd en een vaste eindbestemming door heel Europa.
Meer over RSC...

RSC
sterren
10 jaar Miniworld
ANWB
10 jaar Miniworld

SNEAKPREVIEW

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

MEER VIDEO

Bestellen Jaarabonnement

PARTNERS

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

MEER INFORMATIE

Bestellen Jaarabonnement