Partners


Partners Miniworld Rotterdam

UW BEDRIJF PROFILEREN?

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Bereik een breed publiek


Bereik een brede doelgroep op een leuke en verrassende wijze!

Is uw interesse gewekt?

MEER INFORMATIE

Onderstaande partners maken Miniworld Rotterdam mede mogelijk. Met deze partners hebben wij een verregaande samenwerking. Enerzijds door het plaatsen van prominente profilering in de miniatuurwereld, bijvoorbeeld met een grote bedrijfsmaquettes. Anderzijds door het leveren van aanvullende diensten en/of producten aan Miniworld Rotterdam.

Partner worden?

Interesse in een verregaande samenwerking als voorkeursleverancier of als partner? Bekijk meer infomatie over de mogelijkheden. Meer ...

Groot Handelsgebouw

Het Groot Handelsgebouw, pal naast Rotterdam Centraal, is het grootste bedrijfsverzamelgebouw van Nederland. Het is een gebouw met een open karakter. Imposant van buiten door zijn krachtige architectuur, van binnen een prettige werkomgeving. Met meer dan 160 huurders is het Groot Handelsgebouw een kleine stad. Dé ontmoetingsplek voor nationale en internationale ondernemers.
Meer over GHG...

Logo ProRail

Rotterdamse Elektrische Tram (RET)

RET verzorgt het openbaar vervoer in Rotterdam en de randstad en streeft naar het verbeteren van de bereikbaarheid in deze regio. Gezamenlijk werken RET en Miniworld aan de wederzijdse promotie, met de focus op de bereikbaarheid van Miniworld per metro, tram en bus. Ook als bezoekers naast Miniworld andere attracties en bezienswaardigheden in Rotterdam willen bezoeken is reizen met de RET een verstandige keuze.
Meer over RET...

Logo RET

Roco

Als sinds 2005 is Roco de voorkeursleverancier van Miniworld. Onze treinen rijden exclusief op rails van Roco. Ook bestaat het overgrote deel van onze modeltreinen uit Roco-modellen. Bovendien zijn de reserveonderdelen van Roco onmisbaar om onze treinen operationeel te houden.
Meer over Roco...

Logo Roco

Bison & Griffon

De lijmen die worden gebruikt om de modelbanen van Miniworld te bouwen worden geleverd door Bison. De soldeermaterialen voor alle soldeerwerk voor electronica en modelbouw worden geleverd door Griffon.

Logo Bison Logo Griffon

Hobeon

Hobéon Groep is hèt adviesbureau voor het hoger en middelbaar (beroeps) onderwijs, de BVE-sector en het bedrijfsleven. Hobéon Groep vindt zijn oorsprong in het hoger onderwijs.
Meer over Hobeon...

Van Perlo Elektronica en Besturingstechniek

Van Perlo Elektronica en Besturingstechniek ontwikkelt en levert slimme elektronica voor de besturing van de minatuurwereld. Flexibiliteit, schaalbaarheid en betrouwbaarheid zijn daarbij belangrijke uitgangspunten. Hierdoor worden de producten van VPEB niet alleen gebruikt door veel modelspoorhobbyisten, maar ook voor de besturing van (nagenoeg) alle treinen, trams, auto's, verlichting en scenes op de miniatuurwereld van Miniworld.
Meer over Dinamo...

Van Perlo Elektronica en Besturingstechniek

Koploper

Koploper is hét freeware programma om een digitale treinbaan mee aan te sturen. Het programma is in de loop der jaren uitgegroeid tot één van de meest gebruikte programma's om modelbanen te besturen.
Meer over koploper bij Miniworld Rotterdam...

Koploper Paul Haagsma
sterren
10 jaar Miniworld
ANWB
10 jaar Miniworld

SNEAKPREVIEW

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

MEER VIDEO

Bestellen Jaarabonnement

PARTNERS

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

MEER INFORMATIE

Bestellen Jaarabonnement