De Kuip in miniatuur!Wat is "Rotterdam in miniatuur" zonder De Kuip?

De "trots van Rotterdam" en de thuisbasis van het Legioen is vereeuwigd in miniatuur bij Miniworld Rotterdam! Na maanden lang intensief werken is op vrijdag 17 oktober De Kuip in miniatuur onthuld, in het bijzijn van clubicoon Gerard Meijer en directeur van de Kuip Jan van Merwijk.

Met medewerking van u als miniatuur toeschouwer dragen wij samen ook nog eens bij aan een goed doel! Al ruim 1000 Kuip supporters hebben zich in de miniatuur Kuip laten vereeuwigen.

Geschiedenis van de Kuip

De Kuip, zoals Stadion Feijenoord in de volksmond wordt genoemd, werd in 1937 geopend als het voetbalstadion voor de thuiswedstrijden van Feyenoord. Lees meer..

Word supporter van de Kuip voor €5,00
en steun een goed doel!

De Kuip is gerealiseerd maar het stadion is nog lang niet uitverkocht. De sfeer moet nog worden gemaakt. Door jezelf te vereeuwigen In de Kuip en je eigen poppetje een plaatsje te geven in de maquette voor maar €5,00 draag je bij aan de sfeer en gaat er €1,00 naar stichting GIO!

Hoe werkt het?

Je ontvangt een plaatsbewijs die jouw aanwezigheid in de Kuip garandeert. Bovendien geldt dit plaatsbewijs als supporterskaart waarmee je 3 jaar lang bij elk bezoek aan onze miniatuurwereld 25% korting krijgt op entree voor jou en één introducé.

Business seats

Je kan de bouw van De Kuip in Miniatuur ook steunen door de koop van 2 business seats voor het eenmalige bedrag van slechts €19,94 ex BTW

Miniatuur Skybox voor bedrijven

Als bedrijf kan je de bouw van De Kuip in Miniatuur natuurlijk ook steunen. Voor een eenmalig bedrag van slechts €199,40 ex BTW sta je als bedrijf in De Kuip in miniatuur, zolang de unit gehuurd wordt. De skybox wordt in de Mini Kuip op dezelfde locatie nagebouwd met 12 gasten op de stoelen buiten op het terras, met de vermelding van de bedrijfsnaam op de buitenzijde van de unit. Bovendien krijgen alle werknemers van het bedrijf een supporterskaart waarmee zij 3 jaar lang 25% korting krijgen op entree. Wees er snel bij want er zijn slechts 30 skyboxen beschikbaar!

Meer informatie en bestellen

sales@miniworldrotterdam.com of 010-2400501

Al supporter van de Kuip of als trotse huurder van een skybox? Bekijk hier je foto of box!

Kuip Rotterdam Miniatuur

Wij plaatsen jouw poppetje € 5,00

Een bezoek aan Miniworld Rotterdam om je poppetje te plaatsen is niet nodig. Wij plaatsen jouw poppetje op een tijdelijke tribune en daarna in de maquette zelf. Je naam wordt wel op onze website genoemd als supporter van dit project.

Bij de aankoop ontvang je een mail met hierin jouw unieke supportersnummer. Mocht je alsnog een bezoek willen brengen en profiteren van de 25% korting die de supporterskaart ook jou 3 jaar lang biedt, neem dan de mail uitgeprint mee. Dan maken wij jouw plaatsbewijs en supporterskaart alsnog voor je klaar bij de balie.

Kuip Rotterdam Miniatuur Kuip Rotterdam Miniatuur GIO
Kuip Rotterdam Miniatuur
Kuip Rotterdam Miniatuur
sterren
10 jaar Miniworld
ANWB
10 jaar Miniworld

SNEAKPREVIEW

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

MEER VIDEO

Bestellen Jaarabonnement

PARTNERS

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

MEER INFORMATIE

Bestellen Jaarabonnement