Copyright


Copyright Miniworld Rotterdam

Alle digitale foto's, afbeeldingen, electronische tekst en HTML-broncode op de website van Railz Miniworld zijn gemaakt door (medewerkers van) Modelspoorland B.V., tenzij anders aangegeven en zijn hiermee auteursrechtelijk beschermd. Bij gebruik van beeldmateriaal van derden is zoveel mogelijk geprobeerd om een bron te vermelden. Dit is niet in alle gevallen mogelijk gebleken. Mocht u van mening zijn dat het copyright van een afbeelding u toebehoort stellen wij het op prijs dat u met ons contact opneemt, zodat wij de bron correct kunnen vermelden.

Alle digitale foto's, afbeeldingen en electronische tekst mogen alleen gekopieerd en gebruikt worden voor persoonlijk en educatief gebruik, onder de voorwaarde dat deze ongewijzigd zijn en zijn voorzien van een bronverwijzing. Dit geldt ook voor gebruik van digitale foto's, afbeeldingen, electronische tekst en HTML-broncode afkomstig van de website van Miniworld Rotterdam op niet-commerciële websites. Hiervoor is een link naar de website van Miniworld Rotterdam (www.miniworldrotterdam.nl) een minimale voorwaarde.

Commercieel gebruik van de digitale foto's, afbeeldingen en electronische tekst (inclusief publicaties in tijdschriften en/of op commerciële website) is niet toegestaan zonder schriftelijk toestemming van Modelspoorland B.V.

Indien u materiaal wilt gebruiken of als u vragen heeft over bovenstaande tekst, kunt u mailen naar info@miniworldrotterdam.com

Miniworld Rotterdam is een handelsnaam van Modelspoorland B.V. en is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 27274841.

sterren
10 jaar Miniworld
ANWB
10 jaar Miniworld

SNEAKPREVIEW

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

MEER VIDEO

Bestellen Jaarabonnement

PARTNERS

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

MEER INFORMATIE

Bestellen Jaarabonnement