Veel gestelde vragen


veel gestelde vragen faq Miniworld Rotterdam

 • Kan ik bij Miniworld Rotterdam ook wat eten en drinken?

  Wij hebben een sfeervol restaurant met een gevarieerd assortiment warme en koude dranken en snacks. Zie ook onze restaurantpagina.

 • Mag er gefotografeerd en gefilmd worden bij Miniworld Rotterdam?

  Ja, er mag vrij gefotografeerd en gefilmd worden voor privèdoeleinden, ook bij de rondleiding achter de schermen. Echter alleen voor eigen gebruik, zolang je de andere bezoekers niet belemmert en je geen schade toebrengt aan de miniatuurwereld. Publicatie van beeld- en/of geluidsmateriaal is verboden, tenzij er door Miniworld Rotterdam vooraf schriftelijk toestemming is verleend. Voor beroepsmatige opnames, al dan niet voor commerciële doeleinden, dient als vooraf toestemming te worden gegeven. Neem hiervoor contact op met de afdeling marketing & communicatie. Als je beroepsmatig zonder toestemming van de afdeling marketing & communicatie foto's of filmmateriaal maakt en/of gebruikt, bega je een strafbaar feit en kun je juridisch vervolgd worden.

 • Kunnen jullie mij helpen met een spreekbeurt of werkstuk dat ik voor school wil maken?

  Wij hebben deze vraag zo vaak gekregen dat wij een speciaal spreekbeurt- en werkstukpakket hebben samengesteld. Dit boekje van 16 pagina's groot vol foto's en informatie over alle onderdelen van de miniatuurwereld. Zelfs als je geen werkstuk hoeft te maken of spreekbeurt hoeft te doen is het nog een leuk boekje om te hebben!

 • Ik zie bedrijfsnamen in de miniatuurwereld. Kan ik met mijn bedrijf ook adverteren?

  Ja, adverteren zowel in de miniatuurwereld als op onze website is mogelijk. Zie de speciale pagina hiervoor.

 • Zijn huisdieren toegestaan binnen Miniworld Rotterdam?

  Het meenemen van huisdieren is helaas niet mogelijk. Alleen als zodanig herkenbare blindegeleidehonden zijn toegestaan.

 • Bestaat de mogelijkheid tot pinnen?

  Ja, zowel aan onze entreekassa als in ons restaurant kunt u pinnen.

 • Kan ik bij Miniworld Rotterdam parkeren?

  Wij hebben geen eigen parkeerterrein in eigendom en zijn afhankelijk van derden. Direct onder ons pand kunt u parkeren in parkeergarage P2 van het Groothandelsgebouw. In de buitenruimte zijn ook betaalde parkeerplaatsen te vinden. Zie voor meer informatie onze pagina met route-informatie.

 • Bestaat de mogelijkheid om rolstoelen te huren?

  Nee, op dit moment kunnen wij u deze dienst nog niet bieden. Wij werken er aan om hiermee wel van dienst te kunnen zijn. Zie ook onze informatiepagina voor gehandicapten en scooter- en rolstoelgebruikers.

 • Mogen buggy's mee het de attractie in?

  U kunt de buggy tegen betaling achterlaten in onze garderobe, echter het is geen probleem om deze mee te nemen. Let er echter wel op dat u andere bezoekers niet hindert, bijvoorbeeld door deze in looppaden te parkeren, e.d.

 • Zijn er verschoningsruimte, kinderstoeltjes en magnetrons voor het opwarmen van melk aanwezig?

  In de toiletten hebben wij een verschoningsruimte. Ons restaurant is voorzien van meerdere kinderstoelen. Onze medewerkers van het restaurant helpen u graag met het opwarmen van uw babyfles.

 • Zijn er kluisjes aanwezig?

  Ja, wij bieden u gratis kluisjes aan. U betaalt wel €2,- borg, die u bij het weer openen van het kluisje retour krijgt. Bij verlies van de sleutel van het door u gebruikte kluisje zijn wij genoodzaakt om €65,- in rekening te brengen voor het herstellen van de schade aan het kluisje.

 • Wie hebben Miniworld Rotterdam opgezet en gebouwd?

  Miniworld Rotterdam is in 2004 en 2005 opgezet door Marc van Buren, Leon van Perlo, Hans Nouwens, Arnold Moser, Peter Roos en Harry Willems. Vanaf 2006 is de miniatuurwereld gebouwd door een team van model- en maquettebouwers. Tevens heeft Miniworld Rotterdam een Raad van Aanbeveling, die de attractie ondersteunt.

 • Is uw vraag hierboven nog niet beantwoord? Mail ons.

sterren
10 jaar Miniworld
ANWB
10 jaar Miniworld

SNEAKPREVIEW

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

MEER VIDEO

Bestellen Jaarabonnement

PARTNERS

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

MEER INFORMATIE

Bestellen Jaarabonnement