Weekverslagen


weekverslagen Miniworld Rotterdam

<< Previous

2009 - week 26

Next >>

Het dak zit op de 2 hallen naast het entreegebouw! En natuurlijk de tribunes.

Wat een werk, al die tribunes die laagje voor laagje worden opgebouwd. De 1e en 2e ring zijn nu geassembleerd. Nu moeten deze nog worden samengebouwd in de plattegrond van de arena van het sportpaleis.

De openingsdatum van Wereldstad Rotterdam is nu definitief. Het wordt 10 juli om 13:45. Wat?! Dat is nog 2 weken. Precies! Daarom niet al te veel tekst.

Maar wel een hele belangrijke mijlpaal : de wand tussen het havengebied en de uitbreiding is weggehaald en vervangen door grijze gordijnen. Zo kan het publiekshek gebouwd worden. En kunnen we binnenkort ook de sporen gaan doortrekken naar het nieuwe Centraal Station!

Hierboven een paar sfeerfoto's van de bouw. En de stand van zaken van de bouw van de maquette van het Rotterdamse Stadhuis.

Floris is al een heel eind. De basis is gelegd en gestart is met alle details.

De torentjes, speciale dagjes, gevelversieringen en standbeelden zijn niet te frezen. Dus deze worden allemaal met de hand gemaakt.

Ook hier maken we regelmatig gebruik van siliconenrubber mallen van zelf gemaakte originelen, waarna we kopieen maken met giethars.

Next >>

2009 - week 26

Next >>
sterren
Kuip miniatuur

PARTNERS

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

MEER INFORMATIE

Bestellen Jaarabonnement