Weekverslagen


weekverslagen Miniworld Rotterdam

<< Vorige

2015 - week 13

Volgende >>
Schouten Zekerheid

Het was een drukke week bij Miniworld Rotterdam. Allereerst was op woensdag 25 maart dan de officiële opening van het gebouw van Schouten Zekerheid.

Schouten Zekerheid

Deze toren, gevestigd aan de voet van de Brienenoordbrug is ontworpen door Aat van Tilburg en geïnspireerd op de klassieke vorm van wolkenkrabbers in de Verenigde Staten.

Schouten Zekerheid

Er zijn 18 lagen in het gebouw en de hoogte (inclusief de bekroning) is 81 meter. In het hart van de toren zitten twee liften, het trappenhuis en toiletgroepen. Daarnaast is aan de buitenzijde een glazen lift gevestigd.

Nu is op woensdag 25 maart, samen met medewerkers van Schouten Zekerheid en hun genodigden, dit prachtige gebouw onthuld. Met een hapje en een drankje in de miniatuurwereld was het een gezellige avond!

Schouten Zekerheid Schouten Zekerheid Schouten Zekerheid
Ingebruikname RPA

Op vrijdag 27 maart was de officiële ingebruikname van drie Rotterdam Port Authority (RPA's) patrouille vaartuigen in de Haven van Miniworld Rotterdam.

Ingebruikname RPA

Miranda Sagel (Hoofd Patrouillevaartuigen bij het havenbedrijf Rotterdam) en haar collega Frans Bos waren bij dit speciale moment aanwezig.

Ingebruikname RPA

Met de inzet van deze drie RPA's wordt de Mini-Haven van Rotterdam, net als de Maxi-Haven al jaren is, een van de veiligste havens van de wereld. Tevens kunnen we hiermee aandacht besteden en waardering tonen voor het belangrijke werk dat de bemanningsleden van de RPA's 24 uur per dag voor de Rotterdamse haven verrichten.

Ingebruikname RPA Ingebruikname RPA Ingebruikname RPA
<< Vorige

2015 - week 13

Volgende >>
sterren
Kuip miniatuur

PARTNERS

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

MEER INFORMATIE

Bestellen Jaarabonnement