Rotterdamse Verhalen Vierdaagse


Beleef het toen en nu

Dit jaar introduceren wij de Rotterdamse Verhalen Vierdaagse van 2 t/m 5 mei 2013. Dit wordt een (tenminste) jaarlijks terugkerend evenement waarin wij in vier dagen een aantal verhalen over Rotterdam van toen en nu aan u presenteren. Met diverse nieuwe scènes, maquettes, audiovisuele presentaties en gastsprekers!

Bijzondere verhalen in 2013

Persoonlijke verhalen

Over iedere plek zijn historische feiten te vinden. Maar wat een gebouw of persoon zo bijzonder maakt, zijn de persoonlijke verhalen die erbij horen. Lees hier wat Rotterdammers over deze verhalen te vertellen hebben.

Onze partners

De Rotterdamse Verhalen Vierdaagse is mede mogelijk gemaakt door de samenwerking met ruim 20 partners. Waaronder Rotterdamse attracties, studenten, fietsfanaten, multimedia bureau´s en niet te vergeten vele enthousiaste Rotterdammers!
Bekijk onze partners.

Vertel ons uw verhaal!

Voor volgende edities van dit terugkerende evenement zoeken we niet zomaar verhalen, maar ook jouw verhaal over Rotterdam. Heb jij een bijzonder verhaal gerelateerd aan één van onze 50 Rotterdamse maquettes? Of mis jij jouw verhaal nog in onze miniatuurwereld? Wij willen samen met jou de stad Rotterdam op een unieke en persoonlijke manier aan onze bezoekers voorstellen.

Heeft u een uniek en persoonlijk verhaal over Rotterdam? Vertel het aan ons en wie weet wordt uw verhaal nagebouwd in onze miniatuurwereld. U kunt uw verhaal e-mailen naar Miniworld Rotterdam o.v.v. Mijn Rotterdamse Verhalen Vierdaagse.

Rotterdamse verhalen vierdaagse logo

PROGRAMMA

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Wat is er te doen?


- doorlopende activiteiten
- afwisselend dagprogramma
- rondleidingen door Rotterdam
- speciale speurtocht
"Leer je stad kennen"

MEER INFORMATIE

Programma RVV

sterren
10 jaar Miniworld
ANWB
10 jaar Miniworld

SNEAKPREVIEW

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

MEER VIDEO

Bestellen Jaarabonnement

PARTNERS

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

MEER INFORMATIE

Bestellen Jaarabonnement