Weekverslagen


weekverslagen Miniworld Rotterdam

<< Previous

2007 - week 09

Next >>

De afgelopen 2 weekenden zijn er workshops "bomen maken" gehouden voor jaarabonnementhouders. Voor alle partijen waren dit leerzame dagen.

Er zijn 3 methoden voor het maken van bomen behandeld, namelijk (1) het opleuken van gekochte bomen of populair gezegd : "pimp my boom", (2) het maken van bomen van plastic stammen met zeegras en groene foliage en (3) het maken van bomen met koper/ijzerdraad en soldeer, schorspasta, zeegras en groene foliage.

Een aantal deelnemers aan de workshop was zo enthousiast dat we zelfs nog flink wat productie hebben gedraaid voor bomen op de modelbaan.

Op het kust- en polderdeel wordt de laatste hand gelegd aan het water. Ook worden de huizenblokken van het polderdorp gebouwd. Vanaf vandaag is ook de prijsvraag voor de plaatsnamen op de modelbaan gesloten.

Een vijftal studenten van de HR&O is belast met het werkend maken van industriele verlichting op de modelbaan. Ook werkt een RIVIO student (Informatica) aan de programmering van de lichtorgels.

Op het havendeel is de landschapsbouw inmiddels in volle gang. Hier worden alle spoordijken gegipst en geverfd.

De belangrijkste gebouwen van de Odfjell terminal zijn inmiddels gereed. De eerste vormen van de tankterminal worden neergezet en gegipst.

Deze week is gestart met het inbouwen van de brug geïnspireerd door de Calandbrug in het havendeel.

<< Previous

2007 - week 09

Next >>
sterren
Kuip miniatuur

PARTNERS

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

MEER INFORMATIE

Bestellen Jaarabonnement