Weekverslagen


weekverslagen Miniworld Rotterdam

<< Previous

2009 - week 43

Next >>

De 4 zijden van de maquette van IHC Merwede zijn zo goed als gereed. Alle details zijn er op gebouwd. De voor en achterzijde zijn ook al geverfd.

Dan is het tijd om ons te richten op het interieur van de hal. Aangezien we de hal zo gebouwd hebben dat je van meerdere kanten in de hal kan kijken.

Het eerste wat we hebben opgepakt zijn de trappen. In de hal zitten vele trappen ingebouwd. Elke modelbouwer weet hoe lastig het is om trappen te bouwen.

Gelukkig hebben wij onze freesmachine! Dus wij hebben een standaardtrap ontworpen die snel en makkelijk is te frezen en assembleren.

De trappen zitten snel in elkaar en het systeem sluit precies aan, zodat je snel een hele hoogte aan trappen aan elkaar zet.

We kregen van een aantal van onze trouwe bezoekers al de vraag of we deze trappen ook in onze (online) winkel beschikbaar gingen stellen. Het antwoord is "ja"!

We zijn tussen de bedrijven door bezig met een aantal nieuwe producten voor in onze winkel. Wordt vervolgd...

Voor het interieur zijn ook de nodige binnenwanden en dakspanten ontworpen. Een flinke berg werk om dit allemaal passend te frezen.

En natuurlijk zit er in de dakspanten ook het nodige denkwerk. Deze moeten immers het dak - dat enkele kilo's gaat wegen - omhoog moet houden.

Deze week hadden we ook een grote groep van 175 leerlingen van een school binnen. Het leuke aan deze groep was dat vanuit school een speciale speurtocht "techniek in de miniatuurwereld" was gemaakt.

De leerlingen moesten op zoek naar allerlei scenes en plaatsen in de miniatuurwereld, waarbij ze vragen moesten beantwoorden over de achterliggende techniek van de miniatuurwereld. Natuurlijk waren er ook de nodige vragen over de technische besturing in de commandocentrale. Een aantal medewerkers van Railz Miniworld was aanwezig om te helpen bij het beantwoorden van de - soms best moeilijke - vragen.

<< Previous

2009 - week 43

Next >>
sterren
Kuip miniatuur

PARTNERS

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

MEER INFORMATIE

Bestellen Jaarabonnement