Weekverslagen


weekverslagen Miniworld Rotterdam

<< Previous

2010 - week 43

Next >>

Ook deze week stond nog helemaal in het teken van Thomas de Trein.Thomas en zijn vriendjes rijden fanatiek rondjes door de miniatuurwereld. Van het strand, langs het dorp naar de polders en weer terug. Kinderen kijken adembenemend naar de Thomas de Trein mini-film die we in de minibioscoop vertoonde.

Veel enthousiaste kinderen, ouders, opa's en oma's zijn tijdens de herfstvakantie bij Railz Miniworld geweest. Thomas en zijn vriendjes hadden het grootste plezier en komen volgend jaar zeker nog eens terug naar Railz Miniworld!

Op de foto hiernaast zie je Gordon. Één van Thomas beste vriendjes. Gordon staat hier heel stiekem te wachten tot hij weer een taak krijgt en mag gaan rijden. Of zou hij zich stiekem verstopt hebben?

Bekijk de foto hieronder maar eens heel goed. Dat ziet er niet goed uit! Een onverwacht schadegeval aan de minatuurwereld wordt hier zeer professioneel gestut!

Wat is er gebeurd? Een gedeelte van de boogbruggen richting de Hefbrug waren door een ongelukje ingestort.

We waren op dat moment geopend voor bezoekers, dus de reparatie moest snel gebeuren! De sporen van en naar de Hefbrug zijn namelijk een belangrijke verkeersader voor al het treinverkeer in de miniatuurwereld. Met veel houten planken als ondersteuning en seconde lijm konden we het gelukkig snel repareren, zodat de treinen door konden. Na sluitingstijd hebben we de boel weer teruggebracht naar het origineel!

Als laatst nog een sfeerfoto van de miniatuurwereld bij nacht.

<< Previous

2010 - week 43

>
Next >>
sterren
Kuip miniatuur

PARTNERS

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

MEER INFORMATIE

Bestellen Jaarabonnement