Weekverslagen


weekverslagen Miniworld Rotterdam

<< Previous

2010 - week 49

Next >>

Deze week stond in het teken van het grootste kerstdorp van Rotterdam! Dozen met miniatuur huisjes, poppetjes en sneeuwdekens worden binnengebracht. Dozen vol met boompjes zijn nodig om een winterse sfeer te creëren. Het dorp zal gaan bestaan uit een haven, een bos, een waterval, het dorpscentrum zelf en natuurlijk verschillende sneeuwscènes.

Op de foto hieronder zie je hoe er bergen in het landschap ontstaan. Deze bergen zijn gemaakt van stukken hout en gaas. Door hierover sneeuwdekens te plaatsen ontstaat er een gebergte.

De eerste scènes worden ingericht. Op de fotos hierboven en hiernaast zie de eerste vormen van de haven ontstaan.

Bent u al lid van ons You Tube kanaal?

Op ons YouTube kanaal kunt u een filmpje bekijken waarin de bouw te zien is van onze kerstdorp. Je kunt het filmpje direct bekijken.

Niet alleen het kerstdorp is in kerstsfeer te zien, maar ook het restaurant en de entreebalie worden vrolijk versiert.

In het restaurant hebben we deze kerstvakantie een speciale CocaCola winteractie. Bij aankoop van 2 flesjes CocaCola maakt u kans op 1 van de 125 radiografisch bestuurbare vrachtwagentjes. De winkelmedewerkers hebben de vrachtwagens hier groots uitgestald! Zie de fotos hieronder.

Er is verder gewerkt aan een aantal bovenleidingen zowel 1:1 als 1:87.

Hiernaast zie je een foto van het ophangen van een van de bovenleidingen. In dit geval is het op schaal 1:1.De bovenleiding op ware grootte is opgehangen aan het plafond van de miniatuurwereld. Best een precisiewerkje! De steun en de koperen leiding moeten precies op elkaar aansluiten.

Hetzelfde geld natuurlijk ook voor de bovenleidingen in miniatuur.

<< Previous

2010 - week 49

Next >>
sterren
Kuip miniatuur

PARTNERS

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

MEER INFORMATIE

Bestellen Jaarabonnement