Weekverslagen


weekverslagen Miniworld Rotterdam

<< Previous

2011 - week 03

Next >>

Niet alleen de bouw aan het Groothandelsgebouw is in volle gang, maar ook zijn plaats in de miniatuurwereld moet in gereedheid worden gebracht.

Het aankondigingsbord informeert onze bezoekers over de stand van zaken van deze bouwplaats. Zie de foto's hiernboven en hiernaast.

Werklieden zijn op het terrein bezig met de aanleg van de riolering van het Groothandelsgebouw. Het Groothandelsgebouw moet voor de miniatuurbewoners en ondernemers natuurlijk van alle gemakken voorzien zijn! Zo ook een werkende riolering.

In week 1 kondigden we het Internationaal Film Festival Rotterdam in miniatuur al aan.

Komende week gaat het festival daadwerkelijk van start, dus worden ook de bioscopen in gereedheid gebracht. Onze eigen Rotterdamse “Cinemania” is met een rode loper en billboards in stijl aangekleed!

Deze week zijn we gestart met het bouwen van twee AT stations (Auto Transformer stations). Dit zijn boosters die op diverse plaatsen naast het traject van de Hogesnelheidslijn (HSL) staan. Deze boosters dienen er voor om de spanning op 25.000 volt te houden.

Op het traject HSL zuid staan 4 AT stations en op het traject Noord staan er 3. In de miniatuurwereld zullen wij er 2 plaatsen. Zie hieronder voor de foto's hiervan.

<< Previous

2011 - week 03

Next >>
sterren
Kuip miniatuur

PARTNERS

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

MEER INFORMATIE

Bestellen Jaarabonnement