Weekverslagen


weekverslagen Miniworld Rotterdam

<< Previous

2013 - week 03

Next >>
Miniatuurwereld Xray Scanner Maasvlakte Douane Rotterdam

De maquette van de Xray Scanner is geplaatst in de miniatuurwereld deze week. We hebben een mooie plek uitgezocht in onze grootste miniatuurhaven van Europa, uiteraard geïnspireerd door de Rotterdamse Haven!

Miniatuurwereld Xray Scanner Maasvlakte Douane Rotterdam

De locatie is eerst leeg gemaakt. Er stonden nog een paar prachtige berken in de weg. Er waren slechts een paar miniatuurbewoners die bezwaar hadden ingediend tegen de kapvergunning.

Miniatuurwereld Xray Scanner Maasvlakte Douane Rotterdam

Met kleine vertraging konden de werkzaamheden toch van start! Het landschap om het gebouw heen is aangelegd en het hek is geplaatst.

Miniatuurwereld Xray Scanner Maasvlakte Douane Rotterdam Miniatuurwereld Xray Scanner Maasvlakte Douane Rotterdam Miniatuurwereld Xray Scanner Maasvlakte Douane Rotterdam
Miniatuurwereld Xray Scanner Maasvlakte Douane Rotterdam Miniatuurwereld Xray Scanner Maasvlakte Douane Rotterdam Miniatuurwereld station Harlingen

Klik op bovenstaande foto voor de grote versie van station Harlingen. Dit is een voorbeeld exemplaar van de 15 stations Harlingen die onlangs zijn opgeleverd.

Miniatuurwereld station Harlingen

Dit exemplaar is op een gelaserde kartonplaat met straatmotief geplaatst, zodat deze mee kan naar een aantal beurzen die we dit jaar zullen bezoeken. Mis hem niet!

Hieronder nog een aantal detailfoto's.

Miniatuurwereld station Harlingen Miniatuurwereld station Harlingen
Miniatuurwereld station Harlingen Miniatuurwereld station Harlingen Miniatuurwereld station Harlingen Miniatuurwereld station Harlingen Miniatuurwereld station Harlingen Miniatuurwereld station Harlingen
<< Previous

2013 - week 03

Next >>
sterren
Kuip miniatuur

PARTNERS

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

MEER INFORMATIE

Bestellen Jaarabonnement