Weekverslagen


weekverslagen Miniworld Rotterdam

<< Vorige

2014 - week 51

Volgende >>
Mislukt huwelijksaanzoek IJsselstein

Op zaterdagochtend 13 december is een huwelijksaanzoek in IJsselstein niet helemaal volgens plan verlopen. Een man wilde zijn vriendin vanuit een hoogwerker verrassen, maar die viel om en raakte het dak van de achterburen.

Dit incident werd wereldnieuws! Uiteraard mocht dit in Miniworld niet ontbreken! Daarom werd deze scene in miniatuur gebouwd. Hierdoor kregen wij veel belangstelling, waardoor we zelf te zien waren op het Jeugdjournaal!

Enkele dagen werd Miniworld Rotterdam gebeld door de directeur van een bekend kraan- en heavy-lift bedrijf: Schmidbauer. Wat blijkt het geval? Miniworld had als kraan in de miniatuur-IJsselstein-scène een kraan gebruikt van de firma Schmidbauer. Schmidbauer blijkt een marktleider in Europa te zijn op het gebied van kranen en heavy-lifting. Zij werden door diverse klanten gebeld over de miniatuurscène! Alhoewel ze de scène konden waarderen, het gebruik van hun kraan iets minder. Miniworld heeft natuurlijk direct de naam van de kraan veranderd: het is nu 'Miniweltbauer 010' geworden. Om het goed te maken heeft Miniworld ook gelijk aangeboden dat firma Schmidbauer een eigen, nieuwe scène krijgt in Miniworld Rotterdam, zonder ongelukjes! Dat werd bijzonder gewaardeerd!

Mislukt huwelijksaanzoek IJsselstein Mislukt huwelijksaanzoek IJsselstein
<< Vorige

2014 - week 51

Volgende >>
sterren
Kuip miniatuur

PARTNERS

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

MEER INFORMATIE

Bestellen Jaarabonnement