Weekverslagen


weekverslagen Miniworld Rotterdam

<< Previous

2006 - week 21

Next >>

Tankopslagbedrijf Odfjell is het eerste bedrijf dat een advertentie-overeenkomst tekent voor de bouw van een miniatuur tankterminal in schaal 1:87 op de modelbaan van Railz Miniworld. Alle visualisaties van tankopslag op de modelbaan dragen hiermee exclusief de naam van Odfjell.

De tankterminal wordt in totaal circa 7 m2 groot en wordt voorzien van een bedrijfsterrein met olietanks, een kade, een kantoorgebouw en uiteraard een rangeerterrein. Bovendien zal aan de kade van de modelterminal tenminste één scheepsmodel van een tanker aanmeren van circa 1m80. Deze wordt aangeleverd door ODFJELL zelf.
Meer over Odfjell...

De eerste 1:1 plottekeningen van het ontwerp zijn aangekomen op locatie. Met deze grote bladen met hierop het sporenplan, wegenplan en sceneryplan wordt het ontwerp van de modelbaan op ware grote op het frame gelegd. Op basis hiervan worden de spoor- en wegtrajecten uitgezaagd.

Na het neerleggen van de tekeningen bleek al snel dat we een deel moesten herontwerpen en opnieuw uitprinten, door een aantal onnauwkeurige maatvoeringen in de ontwerptekeningen. Blijkt maar weer dat op een modelbaan elke centimeter telt!

Ook het toekomstige modelbouwatelier begint vorm te krijgen, nu de eerste werktafels af beginnen te komen.

<< Previous

2006 - week 21

Next >>
sterren
Kuip miniatuur

PARTNERS

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

MEER INFORMATIE

Bestellen Jaarabonnement