Weekverslagen


weekverslagen Miniworld Rotterdam

<< Previous

2008 - week 27

Next >>

Van de organisator Radio Racing, Nico van den Berg, ontvingen we een sponsorverzoek voor de stichting Kinderkankervrij. Radio Racing is een evenement voor bestuurbare auto's, boten en vrachtwagens. Vorig jaar is dit evenement voor het eerst gehouden en het was een succes! Er kwamen maar liefst 300 mensen op af! Al het geld dat overblijft ná Radio Racing, gaat naar stichting KIKA. Wij hebben een speciale Faller carsysteem minibaan gemaakt speciaal voor Radio Racing.

De vrachtwagen is beschikbaar gesteld door Hobbytime en Faller. Railz Miniworld heeft de carsysteembaan gebouwd en ter beschikking gesteld.

Het digitale tekenwerk voor de bouw van de RTV Rijnmond maquette is nog in volle gang. De tekeningen die wij hebben ontvangen moeten geschikt worden gemaakt voor gebruik bij de computergestuurde freesmachine. Veel werk!

Deze week konden we verder met de maquette van Rotterdam Centraal station. De sporen zijn nu voor een groot gedeelte gelegd.

Deze sporen worden precies gelegd volgens tekening, inclusief de blok- en sectiescheidingen. De sporen worden met een metalen liniaal precies uitgelijnd langs de perrons.

De maquette van EMO vordert. Nu wordt gebouwd aan de grote silo's die worden gebruikt om producten te mengen. Deze mengsilo's zijn in het echt zo enorm dat wij ze voor onze maquette iets kleiner bouwen. Anders zouden ze amper passen. Dit gebouw is gemaakt van PVC regenpijp en het verbouwen van bestaande bouwpakketten van Cornerstone.

<< Previous

2008 - week 27

Next >>
sterren
Kuip miniatuur

PARTNERS

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

MEER INFORMATIE

Bestellen Jaarabonnement