Weekverslagen


weekverslagen Miniworld Rotterdam

<< Previous

2008 - week 49

Next >>

Wij ontvingen op 27-11-2008 het vreselijke nieuws dat Wout Jansen plotseling is overleden. De dag daarvoor was hij nog aan het werk geweest in de commandocentrale bij Railz Miniworld. Dit weekverslag is een eerbetoon aan Wout en zijn "erfenis" aan Railz Miniworld. Wij wensen de familie van Wout sterkte in deze moeilijke tijd.

Wout Jansen was sinds 2006 één van onze meest gewaardeerde vrijwilligers, die met enorme toewijding en passie heeft meegewerkt aan de realisatie van onze attractie. Zijn inbreng richtte zich op de implementatie van Koploper, het verbeteren van de sporenplannen en de realisatie van het seinenbeeld in de miniatuurwereld.

Wij zullen zijn persoon en inbreng erg gaan missen. Wij geven Wout een ereplek in Railz Miniworld door een foto van hem op te hangen in onze verkeersleiding. Dat is met name de plek waar hij met zoveel plezier heeft gewerkt en zoveel heeft betekend voor Railz Miniworld.

September 2006 - Wout presenteert de eerste versies van de databases van Koploper voor het eerste bouwdeel van Railz Miniwold tijdens de open dag voor jaarabonnementhouders.

Foto rechts : Wout en Koos Kranenburg tijdens de officiele opening van Railz Miniworld op 31 maart 2007.

Februari 2007 - Wout test de eerste sporen van Marendam, het strand en Leckenzijl.

Foto rechts : december 2007 - Wout test een nieuwe wisselstraat op Hooghburgt.

<< Previous

2008 - week 49

Next >>
sterren
Kuip miniatuur

PARTNERS

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

MEER INFORMATIE

Bestellen Jaarabonnement