Weekverslagen


weekverslagen Miniworld Rotterdam

<< Previous

2009 - week 49

Next >>

Deze week wordt de laatste hand gelegd aan het interieur van de IHC Merwede hal. Er past zelfs een complete torenkraan in, dus ook deze hebben we in miniatuur nagebouwd.

De portaalkranen zijn geplaatst en getest. En daar waar van toepassing met hun lading. De grote grijze platen zijn de dakplaten die straks op de hal worden geplaatst.

De verhuizing van het modelbouwatelier is bijna afgerond. We hebben nog een aantal losse eindjes die we moeten regelen. Wat we deze week wel hebben gedaan is een handgeschilderde aanduiding dat hier het modelbouwatelier is gevestigd!

In het atelier wordt naast de IHC Merwede hal gewerkt aan een dorpje dat verdacht veel lijkt op Zaltbommel. Door de bouwers is de nodige research gedaan hoe de gebouwen rondom de boulevard van Zaltbommel (ofwel die betegelde dijk langs het water :-) er uit zien. Dit dorpje komt in de miniatuurwereld te staan achter de 3 grote bruggen, waarvan één de Nijhoffbrug van Zaltbommel is.

Als laatste hebben we deze week groepen studenten van de TU Delft binnen gehad. Zij studeren o.a. bouwkunde en civiele techniek. Zij moeten diverse schetsen maken van gebouwen. In de winter sta je liever lekker warm binnen bij onze miniatuurwereld en niet in de regen buiten. En natuurlijk heb je veel meer verschillende gebouwen binnen handbereik en vanuit veel interessantere oogpunten dan buiten. Zie hieronder een paar sfeerbeelden.

<< Previous

2009 - week 49

Next >>
sterren
Kuip miniatuur

PARTNERS

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

MEER INFORMATIE

Bestellen Jaarabonnement