Weekverslagen


weekverslagen Miniworld Rotterdam

<< Previous

2010 - week 45

Next >>

Het Groothandelsgebouw staat hier voor 2/3 op de foto. Krijg je al een beetje een indruk van hoe groot het gebouw daadwerkelijk wordt?

De komende tijd wordt er hard doorgewerkt om het tweede deel af te krijgen en erbij te plaatsen.

Hiernaast zie je twee detailfoto's van de binnenkant van het Groothandelsgebouw. Op de eerste foto is goed te zien hoe de binnenzijde van het Groothandelsgebouw gaat worden. Het frame voor de ramen staat er gedeeltelijk op om een impressie te geven. Als het gebouw klaar is en op zijn plaats staat, zal de binnenzijde ook goed voor het publiek zichtbaar zijn. Detaillering moet dus nog gebeuren!

Op de tweede detailfoto is goed te zien hoe het gebouw is opgebouwd. Als we zover zijn zal er in elk van deze kantoortjes verlichting komen en een leuk interieurtje. Je kunt er in ieder geval zeker van zijn dat onze modelbouwers er leuke taferelen neer zullen zetten.

Het freeswerk is nog niet helemaal afgerond, net zoals de nabewerking hiervan. Hieronder zie je het freeswerk dat klaar is en rustig ligt te wachten. En dit is nog maar een klein deel!

Er wordt door ons personeel niet alleen gebouwd aan nieuwe maquettes. Een belangrijk onderdeel vindt plaats in de miniatuurwereld zelf als de attractie gesloten is. Scenes en lampjes worden constant uitgebreid en bijgebouwd.

Het betekent niet alleen kleine reparaties, maar ook aanpassen van de railsen en uitbreiden van de sporen. Op de foto's is te zien hoe de portalen geplaatst worden op het HSL traject. De HSL lijn wordt zo telkens beter en beter. De Railz Miniworld HSL lijn loopt van Hooghburgt richting Rotterdam Centraal Station. De portalen zelf zijn speciale HSL portalen die door Railz Miniworld ontwikkeld zijn. Deze zijn ook via onze webshop te koop en direct te bestellen op shop@railzminiworld.com

Op de allerlaatste foto in dit bouwverslag is één van onze treinen te zien. Deze staat te wachten op een onderhoudsbeurt. Het rijdend houden van al onze treinen neemt veel tijd in beslag. In dit geval is de trein die staat te wachten op zijn onderhoudsbeurt een koploper.

<< Previous

2010 - week 45

Next >>
sterren
Kuip miniatuur

PARTNERS

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

MEER INFORMATIE

Bestellen Jaarabonnement