Weekverslagen


weekverslagen Miniworld Rotterdam

<< Previous

2010 - week 47

Next >>

De voorbereidingen voor het workshop weekend 2010 zijn deze week gestart. Om de deelnemers zo goed mogelijk te instrueren hebben we een aantal voorbeeld landschappen gemaakt. Op de fotos hierboven zie je een stukje landschap en de vooruitgang ervan. Materialen die hiervoor nodig zijn onder andere witte houtlijm, karton en schuurpapier.

Voor de boompjes hebben we de losse geraamtes al klaar staan.
Hoe het geraamte eruit ziet, zie je op de foto hiernaast. De volgende stap van de bomenbouw is om te zorgen dat de boom helemaal groen wordt!

Verder hebben we de maquette van watertoren de Esch onder handen genomen. De maquette was nog niet verlicht en viel te weinig op tijdens de nachtsimulatie. We hebben de Esch voorzien van vele hele kleine led lampjes. Niet zomaar een maar lampjes, maar echt heel veel lampjes! Op de foto hieronder zie je het resultaat van een paar uur werk. De watertoren valt nu flink op en geeft echt sfeer aan het stuk oud Rotterdam.

Pieten Weekend!

Dit weekend is de Elektro Piet op bezoek bij Railz Miniworld. Speciaal voor de kinderen geeft hij rondleidingen achter de schermen. Ook in het weekend van 4 & 5 december komt Elektro Piet met zijn vriendje naar Railz Miniworld

Workshops

Het workshop weekend was erg leuk en de deelnemers hebben enthousiast gewerkt aan allerlei kunstwerken. Hiernaast en hieronder een kleine foto impressie. Binnenkort meer!

<< Previous

2010 - week 47

Next >>
sterren
Kuip miniatuur

PARTNERS

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

MEER INFORMATIE

Bestellen Jaarabonnement