Weekverslagen


weekverslagen Miniworld Rotterdam

<< Vorige

2014 - week 33

Volgende >>

Op 12 augustus jongstleden was het 100 jaar geleden dat de eerste paal werd geslagen van het stadhuis van Rotterdam. Ook onze minibewoners lieten deze dag niet zomaar voorbij gaan en hebben dit gedenkwaardige moment gevierd bij hun eigen miniatuurversie van het stadhuis van Rotterdam.

Stadhuis Rotterdam 100 jaar

Zie ook de officiële website van de gemeente Rotterdam over 100 jaar Stadhuis.

Deze week hebben de drukknoppen in onze miniatuurwereld een nieuw uiterlijk gekregen. Met een felgroene sticker in onze huisstijl hebben we onze vele drukknoppen opvallender gemaakt.

Drukknop upgrade

Niet alleen is de vindbaarheid van de drukknoppen verbeterd! Ook is er op diverse locaties vernieuwd geluid en verbeterde verlichting aangebracht. Het is prachtig geworden. Vooral de drukknop bij de kermis trok veel aandacht deze week. Ook wordt er op dit moment hard gewerkt aan een nieuwe kermisattractie.

Nieuwe attractie kermis

Naast de nieuwe kermisattractie wordt er momenteel aan nog veel meer gewerkt en gebouwd in het modelbouwatelier. Zo is er gewerkt aan schijnwerpers die onder bruggen of aan gebouwen komen te hangen. Zeker tijdens een lange vakantie als de zomervakantie hebben onze modeltreinen en -auto's het zwaar te verduren. Ze rijden elke dag vele kilometers. Ons rollend materieel wordt regelmatig schoongemaakt en gerepareerd.

Stadhuis Rotterdam 100 jaar Nieuwe attractie kermis Trein Onderhoud Trein Onderhoud
Kermis
<< Vorige

2014 - week 33

Volgende >>
sterren
Kuip miniatuur

PARTNERS

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

MEER INFORMATIE

Bestellen Jaarabonnement