Weekverslagen


weekverslagen Miniworld Rotterdam

<< Vorige

2015 - week 27

Volgende >>
Kissing Earth Centraal Station Rotterdam

Op het stationsplein in Rotterdam staat het kunstwerk Kissing Earth. Het werk bestaat uit twee wereldbollen, die elkaar raken op de plek van Rotterdam. Het beeld krijgt een storm van kritiek over zich heen. Er wordt gediscussieerd over de grootte, over de prijs en over de locatie. Des te meer reden voor Miniworld Rotterdam om ook dit kunstwerk op het centraal station van Rotterdam in miniatuur te plaatsen.

Kissing Earth Centraal Station Rotterdam
Kissing Earth Centraal Station Rotterdam Kissing Earth Centraal Station Rotterdam
North Sea Jazz Festival

Het North Sea Jazz Festival is een jaarlijks festival dat in het tweede weekend van juli wordt georganiseerd. Tot en met 2005 vond het festival plaats in het World Forum Convention Center in Den Haag; vanaf 2006 wordt het gehouden in Ahoy te Rotterdam. En sinds 2013 draagt het officieel de naam Port of Rotterdam North Sea Jazz Festival. Ook bij Miniworld Rotterdam is er een speciale scene voor gebouwd bij Ahoy in miniatuur.

Ook dit jaar heeft het North Sea Jazz festival een prachtig programma voor haar bezoekers. Zo kun je Chaka Khan, John Legend en Jamie Cullum op het podium zien.

North Sea Jazz Festival
Wedstrijd Kuip in miniatuur

Tot slot zijn er in de Kuip in miniatuur op het veld spelers geplaats, die een fictieve wedstrijd spelen. Het ene elftal is het Feyenoord team van 1970, in thuistenue, winnaar Europa Cup 1 en zij spelen tegen het Feyenoord team van 2002 in uittenue, winnaar van de UEFA CUP.

Wedstrijd Kuip in miniatuur
Wedstrijd Kuip in miniatuur Wedstrijd Kuip in miniatuur
<< Vorige

2015 - week 27

Volgende >>
sterren
Kuip miniatuur

PARTNERS

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

MEER INFORMATIE

Bestellen Jaarabonnement