Weekverslagen


weekverslagen Miniworld Rotterdam

<< Previous

2011 - week 19

Next >>

In week 16 zijn we gestart met het maken van de midgetgolfbaan Parkhaven nabij de Euromast.

Er kan nu begonnen worden aan het inbouwen van de midgetgolfbaan in de miniatuurwereld. Onder de Euromast hebben we een mooi stuk gras beschikbaar.

Voordat we de midgetgolfbanen kunnen plaatsen, maken we de ondergrond gereed. Dat wil zeggen: het gras licht inspuiten met water zodat de lijm los komt en vervolgens het teveel aan oud gras of ondergrond verwijderen met behulp van een plamuurmes.

Alle banen hebben een eigen vorm dus het is even passen en meten om de ondergrond gelijk aan de baan te krijgen. Het lijmen van de golfbanen doen we met knutsellijm. Dit is zeer geschikt, omdat we later ook nog met het landschap aan de gang gaan en de banen dan zeker niet loskomen.

Ter aanvulling maken we van een stukje polystyreen een parkeerterreintje.

Het geheel krijgt nu vorm. De parkeerplaatsen zijn ingewerkt in het landschap en de bomen heringericht. Voor de juiste asfalt kleur hebben we Faller wegenverf gebruikt. De markeringsvlakken zijn met (7196 H0) van Busch aangebracht. Volgende week het vervolg en de afwerking.

In Leckenzijl is een nieuwe reclamemast geplaatst. Het Centrum Orthopedie Rotterdam (COR) heeft deze in gebruik genomen.

Zij kunnen op deze manier een groot publiek kennis laten maken met hun bedrijf.

<< Previous

2011 - week 19

Next >>
sterren
Kuip miniatuur

PARTNERS

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

MEER INFORMATIE

Bestellen Jaarabonnement